Action boormachine (accuboormachine)Boormachine kopen bij de Action? | De Action discounter verkoopt divers klusgereedschap. Gereedschap bedoeld voor de klusser die niet zo vaak zware en intensieve werkzaamheden uit moet voeren en voor een lage prijs in het bezit wil komen van elektrisch gereedschap. Qua werkzaamheden kun je bijvoorbeeld denken aan het sporadisch indraaien van een schroefje of lichte boorwerkzaamheden (in hout). Voor schroef- en boorwerkzaamheden kun je natuurlijk een Action boormachine kopen. Maar is goedkoop nu duurkoop? En voor welk type klusser is een Action boormachine geschikt? De een gebruikt het met veel plezier en de ander zou het nooit aanraken. Wat is wijsheid?

Vergelijk de goedkoopste boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Wanneer een Action accuboormachine kopen?

De meeste mensen gaan naar de discounter omdat deze producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen. En sommige mensen willen graag voor een kleine prijs leuke spullen kopen. Spullen die ze al dan niet van plan zijn kortstondig te gebruiken. Een Action accuboormachine met een zeer lage prijs betekent veelal dat je concessies moet doen aan kwaliteit, duurzaamheid, service en/of accessoires. Wil je slechts af en toe een schroefje indraaien of een gaatje boren, dan kan dit gereedschap prima uitkomst bieden.

 

Wanneer geen Action boormachine kopen?

Deze accuboormachine koop je niet wanneer je met regelmaat flinke schroef- en boorwerkzaamheden moet uitvoeren en je de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid een belangrijke factor vindt. Nu zeggen we niet dat per definitie een Action boormachine slecht is, maar het leven is heel eerlijk. Betaal je over het algemeen zeer weinig, dan krijg je ook weinig.

Bij elektrisch gereedschap wat je vaak gebruikt kun je beter kiezen voor een degelijk merk zoals DeWalt of Makita. Boortjes van de discounter kun je gerust kopen voor een kleine klus of als reserve, maar iedere klusser zal voor zich de afweging moeten maken wat hij of zij belangrijk vindt. Wat voor klussen wil ik gaan doen? Hoe lang moet het gereedschap mee gaan? Over welke functies dient het gereedschap te beschikken? Et cetera.

 

Boormachine Action | Wat krijg je?

De 16 Volt boormachine van de Action betreft een snoerloos model, voorzien van een lithium-ion oplaadbare accu en snellader. Met een snellader kun je de accu binnen een mum van tijd weer opladen. Daarnaast wordt de accuboormachine geleverd met een opbergkoffer en twee jaar garantie. De omschrijving die bij deze Action boormachine wordt gegeven is dat het een sterke en draadloze accuboormachine is, geschikt voor professionele hobbyklussers.

 

Prijs boormachine Action | Wat is de prijs die je betaalt voor een goedkope boormachine?

De prijs die je voor de machine betaalt is, zoals verwacht, erg laag. Deze boormachine kost niet veel en dit is een understatement. De boormachine aanbiedingen bij de discounter zijn vaak erg scherp, waardoor je voor 30 Euro vaak al een Action accuboormachine kunt kopen. Op moment van schrijven kun je een Action accuboormachine kopen voor een schamele prijs van 30 Euro, wat toch minder is dan de helft van een bekende en goed verkochte goedkope boormachine als de Powerplus POWX0042LI of de POWE00064. Deze beschikken dan wel over extra’s zoals een geïntegreerde werklamp zodat je ook op donkere plekken goed zicht hebt.

 

Accuboormachine Action | Alternatieven

Zie je af van deze powertool, maar heb je toch een goede machine nodig, wat zijn dan de alternatieven? Ben je op zoek naar een professionele accuboormachine, dan kun je beter een wat stevigere boormachine kopen. Voor een goedkope boormachine van meer kwaliteit kun je eens kijken naar de Powerplus POWX0042LI accuboormachine (+/- 60 Euro) of naar de Powerplus POWE00064 (+/- 65 Euro) die wordt geleverd inclusief een accessoirekoffer gevuld met de meestgebruikte bits, boren en pluggen zodat je gelijk van start kunt.

Vergelijk de beste boormachines
Nu vergelijken

 

6 thoughts on “Action boormachine

  1. Ik koop nooit electrisch gereedschap bij de Action, maar ben dan ook iemand die bijna dagelijks renovatiewerkzaamheden uitvoert. Zit er niet op te wachten dat mijn boormachine er tijdens de klus mee ophoudt. Ik gebruik zelf al vele jaren een Metabo boormachine.

    1. Hier ook goede ervaring met Metabo boormachines. Ik heb mijn buurman eens zien martelen met een boormachine van de action. Nee, daar brand ik mijn vingers liever niet aan. Zal misschien wel even goed boren, maar kies liever gelijk voor betere kwaliteit.

  2. even lezen mensen
    alle waar naar zn geld en wat ze zeggen profi niet doen maar zo nu en dan goeie prijs

  3. Heb zo een schroefmachine gekocht bij Action, en moet zeggen bevalt mij goed. Werk er dus niet de gehele dag mee wat ook niet hoeft, maar om er zo nu en dan eens enkele schroeven mee te draaien is hij perfect. Heb eerder al een Bosch van 150 euro gehad en na een jaar de batterij defect, dus wanneer doe je het goed.

  4. Krachtig en compact machientje. Echter bij wat zwaarder gebruik, lees partijtje schroeven draaien, begin je de koolborstels al te ruiken. Als je doorgaat komt de rook eruit en kan ie de kliko in.
    Jammer…..

Comments are closed.