Inhoudsopgave

AEG BSB 12 C2 slagboormachine

AEG staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, waar jarenlang gebruik kan worden gemaakt. Niet alleen ervaren klussers kunnen aan de slag met het gereedschap, maar ook de doe-het-zelvers. Voor iedere klus in en rondom het huis is wel een geschikt model te vinden. Als je aan de slag wilt gaan met een slagboormachine, kun je gaan kijken naar de AEG BSB 12 C2 slagboormachine. Deze accu boormachine geeft jou alles wat je nodig hebt, zonder al te veel te betalen. Onderstaande tekst neemt jou daarom mee door de specificaties en voordelen van het model.

Vergelijk AEG accu slagboormachines
Nu vergelijken

AEG BSB 12 C2 slagboormachine

De AEG BSB 12 C2 accu slagboormachine is een handig hulpmiddel voor wanneer je hout wilt gaan bewerken. Zonder verlengkabel kun je op iedere plaats bij het huis aan de slag gaan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een opgeladen accu. De accuboormachine kent voldoende kracht om door verschillende diktes heen te boren, waardoor je jouw werkzaamheden binnen een korte tijd voltooid hebt. Met de aanschaf van dit apparaat hoef je alleen nog maar te genieten van jouw afgeronde klus. En daar hoeft bijna geen geld voor uitgegeven te worden.

In de doos

  • AEG BSB 12 C2 slagboormachine
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de AEG BSB 12 C2 slagboormachine

AEG BSB 12 C2 slagboormachineDeze AEG slagboormachine kent een eenvoudige bediening. Zodra je de accu opgeladen hebt en bevestigd hebt aan de boormachine kun je namelijk gelijk aan de slag. Het compacte model past in iedere hand, waardoor er ook voldoende grip geboden wordt tijdens de werkzaamheden. Je hoeft dan alleen nog het juiste boortje te kiezen, zodat de klus geklaard kan worden.

Wat betreft het onderhoud heb je ook weinig omkijken naar dit handige apparaat. Na iedere klus kun je de onderdelen uit elkaar halen, waarna je het stof verwijderd dat op het apparaat terecht is gekomen. Ook moet je ervoor zorgen dat je de accu weer aan de oplader legt. Zo voorkom je dat je bij een volgende klus niet direct aan de slag kunt gaan en weer een aantal uren moet wachten totdat de boormachine klaar is voor gebruik.

Voor- en nadelen van de AEG BSB 12 C2 accu boormachine

De accu slagboormachine van AEG kent enkele voordelen. Als eerste heb je voldoende kracht om door verschillende soorten hout heen te komen. Daarnaast hoef je niet in de weer met een verlengkabel. Doordat het apparaat werkt met een accu kun je zonder problemen de klussen uit gaan voeren. Wanneer de accu leeg is, kun je deze binnen 30 minuten opgeladen hebben. Hiermee voorkom je dat je veel tijd gaat verliezen tijdens de klussen. Een nadeel is wel dat je voor andere materialen ook een andere boormachine aan moet gaan schaffen. Deze kan namelijk echt alleen goed werken in combinatie met hout.

Conclusie AEG boormachine

De AEG BSB 12 C2 slagboormachine is een goede boormachine als je voornamelijk aan houtbewerking doet. Je hebt een krachtig apparaat in handen, welke jou nooit teleur gaat stellen. Echter kun je er als allround klusser niet goed mee uit de voeten. Je zult dan toch nog extra boormachines aan moeten schaffen om met andere materialen aan de slag te gaan. Dit is dus wel een aandachtspuntje als je een vergelijking gaat maken voor de aanschaf.

Bestel direct een AEG accu slagboormachine
Nu bestellen