Inhoudsopgave

AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine

Vaak heb je al veel materialen in huis voor de klussen die je wilt gaan klaren. Echter kan het wel zo zijn dat een bepaald gereedschap kapotgaat na veelvuldig gebruik. Het is dan belangrijk om naar een nieuw apparaat te gaan kijken. Op het gebied van boormachines sta je dan direct voor meerdere keuzes, want welke boormachine sluit het beste aan bij jouw wensen? Een van de opties waar je naar kunt gaan kijken, is de AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine. Deze body inclusief zijhandgreep en boorhouder kan ervoor zorgen dat je alle boortjes en bitjes kunt blijven gebruiken die al in jouw bezit zijn.

Vergelijk AEG slagboormachines
Nu vergelijken

AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine

De AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine is een body die voor veel doeleinden gebruikt kan gaan worden. Het is de meest compacte koolborstelloze boormachine, waardoor deze goed te hanteren is. De krachtige accu zorgt er daarbij voor dat je nooit onderbroken wordt tijdens het klussen. Voor een langere tijd achter elkaar zwaardere werkzaamheden uitvoeren is daarom geen probleem meer. Na het inschakelen van de LED-verlichting kun je ook op minder goed verlichte plekken aan de slag gaan. Met deze boormachine in jouw bezit zorg je ervoor dat je nooit meer een professional in hoeft te schakelen en jouw huis er geweldig uit komt te zien.

In de doos

  • AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine
  • Handleiding
  • Zijhandgreep
  • Boorhouder

Bediening en onderhoud van de AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine

AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachineDe accuschroefmachine- en boormachine combinatie kent een eenvoudige bediening. Zodra je de boormachine aan de netstroom hebt zitten kun je namelijk gelijk aan de slag. Hiervoor hoef je alleen nog maar een van de standen te kiezen, waardoor je snel schakelt tussen boren, schroeven en slagboren. Daarbij is het van belang dat je de boormachine op de juiste manier vasthoudt, zodat deze niet verschuift tijdens het boren.

Qua onderhoud is er ook weinig nodig om een langere levensduur van het toestel te verwezenlijken. Wanneer je de boormachine op wilt bergen kun je deze namelijk eerst schoonmaken door het stof te verwijderen. Hiermee voorkom je dat er slijtage plaatsvindt en je eerder op een nieuwe aankoop over moet gaan.

Voor- en nadelen van de AEG BSB 18 CBL-202C accu klopboormachine

Deze accu slagboormachine van AEG is een veelzijdig apparaat waarmee je voldoende kracht hebt om als allround klusser aan de slag te gaan. Met de krachtige accu kun je geruime tijd klussen, zonder dat je afhankelijk bent van een verlengsnoer of kabel. Echter brengt dit wel een nadeel met zich mee. Dit is namelijk dat je moet zorgen voor een extra opgeladen reserve accu wanneer je langere tijd achter elkaar wilt klussen. Uiteraard geeft een accu boormachine je wel meer bewegingsruimte. De prijs die je betaalt voor het apparaat maakt dit echter meer dan goed en je kunt jarenlang vooruit met slechts een aankoop.

Conclusie AEG boormachine

Als je voor een redelijk bedrag een goede boormachine in huis wilt halen waar je als doe-het-zelver genoeg aan hebt, dan is de AEG BSB 18 CBL-202C slagboormachine een goede keuze. Je hoeft geen grote uitgave te doen om van hoogwaardige kwaliteit te kunnen genieten en je kunt alle klussen in en rondom het huis uit gaan voeren. In combinatie de accu kun je ervoor zorgen dat je genoeg bewegingsruimte hebt. Met de LED-verlichting zou dit zelfs in de donkerdere ruimtes kunnen en hoef je nergens meer rekening mee te houden.

Bestel direct een AEG slagboormachine
Nu bestellen