Inhoudsopgave

AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachine

Klussen is niet alleen weggelegd voor een professional. Met het juiste gereedschap kun je jouw eigen klusprojecten namelijk volledig uitvoeren, zonder dat je hiermee bepaalde zaken niet kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar een goede en betaalbare boormachine. De verschillende modellen bieden altijd voldoende mogelijkheden voor iedere klus. Zo ook als je gaat kijken naar de AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachine. Deze slag- en klopboormachine kent daarbij verschillende voordelen, die je mee kunt nemen in het maken van jouw keuze.

Vergelijk AEG klopboormachines
Nu vergelijken

AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachine

De AEG Powertools SB2E 1100 RV is een klopboormachine door beton, staal, steen en hout heen kan komen. Daarbij kun je gaan kijken naar de verschillende millimeters die geboden worden. Als je in hout gaat boren kun je bijvoorbeeld tot wel 40 millimeter gaan. Tevens is er een snelspanboorhouder voor metaal, waardoor je ook deze klussen goed aan kunt gaan pakken. Aan het einde van de werkzaamheden berg je de machine op in de mee geleverde koffer.

In de doos

  • AEG Powertools SB2E 1100 RV boormachine
  • Handleiding
  • Koffer

Bediening en onderhoud van de AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachine

AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachineDe AEG klopboormachine werkt op basis van netstroom. Je moet er daarom voor zorgen dat je dichtbij een stopcontact zit of aan de slag gaat met een verlengkabel. Zodra je het apparaat van stroom hebt voorzien kun je aan de slag. Hiervoor bevestig je een van de boortjes, welke je aanpast aan de klus die je gaat klaren. Daarna is het alleen nog een kwestie van de werkzaamheden uitvoeren.

Op het gebied van onderhoud is er ook niet veel kennis nodig. Deze boormachine van AEG hoeft bijvoorbeeld niet opgeladen te worden. Je moet er wel voor zorgen dat er geen stof achterblijft op de machine. Aan het einde van de werkzaamheden kun je daarom het beste alle onderdelen uit elkaar halen, zodat je het stof kunt verwijderen. Daarna berg je de boormachine op in de koffer zodat je hem in de kast kunt plaatsen voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de AEG Powertools SB2E 1100 RV boormachine

Al met al is de AEG Powertools SB2E 1100 RV klopboormachine een krachtige boormachine die voor meerdere werkzaamheden geschikt is. Hierdoor hoef je nooit meerdere aankopen te doen om met bepaalde klusprojecten aan de slag te gaan. Wanneer je deze boormachine in jouw bezit hebt, ben je dus voorzien van een powertool waar je lang mee vooruit kunt. Daarbij ben je ook verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Een nadeel is wel dat het apparaat op stroom werkt. Je hebt hierdoor minder bewegingsruimte dan met een boormachine met een accu.

Conclusie AEG klopboormachine

De AEG klopboormachine kan een goede oplossing zijn wanneer je verschillende klussen in en rondom het huis wilt gaan klaren. De hebt alles bij de hand om direct aan de slag te kunnen gaan en kunt ervan uit gaan dat je jarenlang met dit apparaat kunt doen. De gunstige prijs is daarbij ook mooi meegenomen. Het grootste nadeel blijft de netstroom. Wanneer je verder van een stopcontact verwijderd zit, ben je overgeleverd aan een verlengsnoer. Je moet er dus wel voor zorgen dat je deze aanschaft voordat je echt met de boormachine aan de slag gaat.

Bestel direct een AEG klopboormachine
Nu bestellen