De beste boormachine merken | Bij het kopen van een accuboormachine stuit je op veel verschillende types, maar ook merken. Maar wat is nu het beste boormachine merk? Er zijn inmiddels meer dan tien gerenommeerde merken die allemaal de beste boormachine aan jou willen verkopen. De beste boormachine merken die wij vergelijken zijn allemaal stuk voor stuk van prima kwaliteit, waarbij je als klusser bij ieder merk terecht kunt voor een accuboormachine, boorhamer of andere power tool. Voor de klusser die slechts zelden een gat boort of een schroef vastzet, kun je terecht bij goedkope boormachine merken als Powerplus en Festool. Deze kunnen echter niet op tegen het geweld van de echt grote en beste accuboormachine merken zoals Makita, Bosch, DeWalt, Trotec, Metabo en Black & Decker.

Inhoudsopgave

De beste boormachine merken

In onderstaande lijst vind je de beste boormachine merken, welke steevast (gelukkig maar) een plekje innemen bij de meest verkochte boormachines.


Bosch

Bosch levert al vele jaren ijzersterk klus- en tuingereedschap. De productlijn bestaat uit elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers (Bosch groen) en powertools voor de echte professionele klussers (Bosch blauw).

Lees meer..


Makita

Makita een Japans bedrijf met (hoe kan het ook anders) een passie voor kwaliteit. Ze richt zich puur en alleen op het ontwikkelen, produceren en verkopen van gereedschappen voor de meest veeleisende klusser.

Lees meer..


 


DeWalt

DeWalt is een Amerikaans bedrijf met een zeer ruim assortiment aan elektrisch gereedschap zoals grastrimmers en boormachines. Gereedschappen van DeWalt worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en prestaties.

Lees meer..


Black & Decker

Het erg bekende Amerikaanse bedrijf Black & Decker beschikt over goede boormachines voor elke klus in en om het huis. Hiermee stelt de fabrikant je in staat diverse boor- en breekwerkzaamheden uit te voeren.

Lees meer..

 


Metabo

Metabo is een Duitse fabrikant van elektrisch klusgereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Bij Metabo kun je terecht voor schroefmachines, maar ook voor zwaardere klussen zoals boorhamers voor boren in beton.

Lees meer..


Hitachi

Het Japanse Hitachi heeft een iets minder groot aanbod in accuboormachines, boorhamers en combihamers dan de andere merken, maar is daardoor niet minder geliefd bij de vele mensen die op Hitachi gereedschap vertrouwen.

Lees meer..