Iedere Black & Decker boormachine is geschikt voor zijn eigen specifieke klus. Daarom is het vergelijken van boormachines ook erg belangrijk. Het zou zonde zijn dat wanneer je van plan bent flink wat betongaten wilt boren, je per abuis een accuboormachine hebt aangeschaft. Een accu boormachine is bijvoorbeeld geschikt voor het boren in hout, metaal en zachte steensoorten. Voor het boren in (bak)stenen\, metselwerk en tegels is een klopboormachine bedacht. Wil je flink tekeer gaan op beton? Kies dan voor een Black & Decker boorhamer, ook wel een SDS Plus boormachine genoemd. Dit is de krachtigste variant die op de markt is, waarmee je ook beitelwerk kan verrichten. Wanneer je misschien een Black en Decker boormachine kopen wilt, dan vind je op deze pagina informatie over diverse beschikbare modellen.

Vergelijk de beste Black & Decker boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Boormachine met of zonder snoer?

Vind je het niet erg om een boormachine met snoer te hebben? Dan kun je met deze besnoerde modellen wat zwaarder werk aan dan met de accu aangedreven modellen. Ben je aan de andere kant verlengsnoeren helemaal zat en hou je je bezig met de minder zware boorwerkzaamheden, dan kan een accu boormachine uitkomst bieden.

 

Black & Decker boormachine op accu

Black & Decker accuboormachine BDCDC18BAFC-QW / Deze Black & Decker boormachine kopen?Wil je een Black & Decker boormachine kopen voor lichte klusjes als wat schroeven of het boren in hout, metaal, gips of metselwerk? Vind je het prettig dat je gelijk van start kunt met een complete bitset, borenset en accessoirekoffer? Kies dan voor de Black & Decker BDCDC18BAFC-QW. Zou je deze Black & Decker boormachine kopen, dan weet je zeker dat niet slagen van je klus zeker niet aan het gereedschap ligt, maar aan jezelf. Veiligheid is gewaarborgd door een anti-slip handgreep en de aanwezigheid van een led-lamp waardoor je goed kunt zien waar je aan het boren bent. Je krijgt naast de boormachine zelf, een koffer, 80-delige accessoireset en ook nog twee 18 Volt lithium-ion accu’s, ieder van 1.5 Ah meegeleverd die je met de ook aanwezige oplader van nieuwe stroom voorziet. En voordat je veilig aan het boren slaat lees je natuurlijk eerst de handleiding door. Heb je rond de 100 Euro ter beschikking voor een complete set, dan heb je hier een goede deal. Hou er wel rekening mee dat deze Black en Decker boormachine geen klopfunctie om in harde (bak)stenen of tegels te boren.

Bestel direct een Black & Decker accuboormachine
Nu bestellen

 

 

Black & Decker klopboormachine

Black & Decker klopboormachine BDCHD18BAFC-QW8Doe je meer dan alleen boren in houten planken of schuttingen en wil je ook eens de hardere steensoorten proberen? Kies dan voor een Black en Decker klopboormachine. Een complete set is voor de meeste klussers namelijk nog steeds met meest interessant. Wil je voor een bedrag van rond de 120 Euro in het bezit komen van een goede klopboormachine met daarbij inbegrepen twee 1.8 Volt 1.5 Ah li-ion accu’s, oplader, opbergkoffer en een 80-delige accessoireset met bits en boren? Dan is de Black en Decker BDCHD18BAFC-QW een aanrader! Wordt de klopboormachine bij je thuisbezorgd, dan krijg je dus een complete startersset. Deze accuklopboormachine is ontworpen met een boorcapaciteit van 25 millimeter in hout, zodat je de machine voor diverse boorklussen kunt gebruiken. Om op donkere plekken veilig te kunnen werken is er een geïntegreerde led-werklamp voorhanden.

Bestel direct een Black & Decker klopboormachine
Nu bestellen

 

Black & Decker boorhamer / combihamer

Black & Decker boorhamer combihamer KD990KA-QSMet een Black & Decker combihamer of boorhamer met SDS-plus boorkop ben je in staat alle soorten materiaal vakkundig van een aantal gaten te voorzien. De Black & Decker KD990KA-QS combihamer is volgens ons echt een topper. Dit apparaat kan boren in hout, metaal, gips, zachte steensoorten, harde steensoorten (tegels en baksteen) en beton. Daarnaast kan hij met zijn beitelfunctie ook muurtjes wegbreken en tegels afbikken. Deze boorhamer wordt geleverd inclusief een set boren en beitels en een een opbergkoffer, zodat je je machine en boren/beitels steeds netjes op kunt bergen. Dit is een echte boor en sloopmachine, maar daar staat ook wat tegenover. Hij weegt iets meer dan 6 kg, waardoor langdurig werken een zware taak kan worden. Gelukkig is hij wel voorzien van een tweede handgreep en diepte-aanslag voor optimale controle. Zoek je een ander model, dan kun je eens kijken naar de EGBL188BK accu boorhamer.

Bestel direct een Black & Decker boorhamer
Nu bestellen

 

Black & Decker schroefmachine

Black & Decker CS3652LC-QW schroefmachineOok aan de fervent schroever is gedacht. Wil je niet meer met de hand schroeven vast- en los draaien, dan kun je een schroefmachine kopen. Deze slagschroevendraaier werkt op elektriciteit of met een accu. Een exemplaar op accu welke wij aanraden is de Black & Decker CS3652LC-QW. met een prijs van rond de 45Euro. De accuschroevendraaier weegt 0.7 kg en is uitgerust met een geïntegreerde led-lamp zodat je ook in het donker kunt zien waar en wat je aan het schroeven bent. Het toestel heeft een maximaal toerental van 180 tpm met een maximaal koppel van 5.5 Nm en de lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 1.5 Ah met een accuspanning van 3.6 Volt. Fijn is dat er een batterij wordt meegeleverd. Het opladen van de accuschroefmachine gaat via een usb kabeltje. Als accessoire wordt een schroefbitje plus een handig hoekopzetstuk meegeleverd waarmee je ook onder hoeken kunt schroeven.

Bestel direct een Black & Decker schroefmachine
Nu bestellen

 

Black & Decker boormachine garantie

Aangezien Black en Decker zeker is van de kwaliteit die ze met hun gereedschap leveren, krijg je 24 maanden garantie op je Black & Decker boormachine. Dit betekent dat wanneer het product binnen 24 maanden na aankoopdatum defect raakt, de onderdelen kosteloos vervangen worden of je een geheel nieuwe boormachine tegemoet kunt zien. Let wel, dit geldt alleen bij materiaal- en of constructiefouten en geldt niet wanneer het product onjuist is gebruikt. Daarnaast mag het product alleen tekenen van normaal gebruik vertonen en dient altijd een aankoopbewijs te worden overhandigd.

 

Black & Decker boormachine aanbiedingen

Geen zin om voor de zoveelste keer bij je vader of buurman om zijn gereedschap te bedelen? Ga dan maar snel een goede Black en Decker boormachine kopen, want heb je deze eenmaal aangeschaft, dan kan het zijn dat je vader of buurman bij jou komt vragen om je combihamer of klopboormachine! Om er zeker van te zijn dat je altijd de beste prijs betaalt voor een Black & Decker boormachine, is het verstandig om de beste boormachine aanbiedingen te bekijken. Misschien heb je wel geluk en zit er een mooie cashback of korting op het model van jouw keuze. Kijk voor de meest actuele aanbiedingen altijd eerst op onze aanbiedingen pagina. Vanuit hier kun je direct de beste deals bekijken.