DeWalt 32-delige Bit- en Borenset / boormachine accessoires kopen?Ben je na het boormachine vergelijken overgegaan tot de aanschaf van het model van jouw keuzen, dan heb je misschien nog niet alles in huis. Het is belangrijk dat je de juiste boormachine accessoires in huis hebt, waarbij je uiteraard ook moet letten op de kwaliteit van de accessoires. Ben je van plan om enkel een paar kleine schroeven vast te draaien of een schilderij op te hangen? Of ga je flinke gaten boren en breekwerk verrichten met een machine op netstroom of accu? Goede accessoires zoals verlengkabels, accu’s en opbergsystemen zorgen ervoor dat je altijd goed voorbereid aan je nieuwe klus begint. Op deze pagina vind je een kort en bondig overzicht van de mogelijke accessoires voor je elektrische schroefmachine of accuboormachine.

 

Inhoudsopgave

Boormachine accessoires | Bitset

Elke schroefklus, hoe klein of groot ook, vraagt om een eigen specifieke schroefbit. Er zijn verschillende soorten boormachine bitjes te verkrijgen, waarbij je vaak goed uit de voeten kunt met een alles-in-1 boormachine bitset. Zo weet je zeker dat je de meest gebruikte schroeven vast kunt draaien. Hiermee komen we op het volgende punt, namelijk de schroefjes die je voor schroefwerkzaamheden nodig hebt. Een mooie verzameling aan schroeven komt altijd van pas. Kijk of je schroeven van diverse typen, lengte en diameter hebt.

 

Boormachine accessoires | Borenset

Verschillende boormachines voor verschillende werkzaamheden vragen ieder hun eigen boor. Voor boorwerkzaamheden in hout met een accuschroefboormachine gebruik je houtboren, terwijl je voor boren in andere materialen andere boren nodig hebt. Ook hier geldt weer, wil je op iedere klus voorbereid zijn, schaf dan een set met boren aan geschikt voor diverse klussen in en om het huis.

Vergelijk de beste bit- en borensets
Nu vergelijken

 

Boormachine accessoires | Accu

Snoerloos klussen met een accu- of klopboormachine doe je het liefst zonder dat je tussentijd je accu op moet laden. Om veel ergernis te voorkomen kun je een extra boormachine accu kopen. Heb je ook nog de beschikking over een snellader compatibel met je accu, dan ben je spekkoper. Meerdere gereedschappen van dezelfde fabrikant die werken met hetzelfde accuplatform? Dan kun je zelfs accu’s onderling uitwisselen!

 

Diverse accessoires

Met een klokboor of gatenzaag ben je in staat om snel grote gaten te boren in diverse materialen. Voor het mengen van bijvoorbeeld verf of lijm kun je een boormachine mixer kopen die je eenvoudig in de draaikop van je machine bevestigt. Daarbij moet gezegd worden dat een boormachine een handige powertool is, maar helaas ben je er alleen met een boormachine nog niet. Misschien moet je nog wat zaken schuren met een vlakschuurmachine of bepaalde zaken met een cirkelzaag een kopje kleiner maken. Hierbij is het van belang dat je eerst klein begint alvorens een compleet arsenaal aan elektrisch gereedschap aan te schaffen. Red je het in het begin nog met een schuurpapiertje en gewone zaag? Kijk dan eerst of het klussen je bevalt. Zo ja, dan kun je op een later tijdstip altijd nog andere klus accessoires kopen.