Een Bosch boormachine kopen is niet moeilijk, zolang je maar weet voor welke klus je hem nodig hebt. Daarnaast geldt, ben je iemand die soms af en toe in huis wat simpele boor- of schroefwerkzaamheden verricht, of ben je iemand die zijn geld verdient met het uitvoeren van boor, onderhouds-, bouw- en sloopwerkzaamheden? Om de keuze voor de consument makkelijker te maken heeft de fabrikant haar assortiment gesplitst in een deel gereedschap voor de doe-het-zelver en een productlijn voor de professional of zzp’ers.

Vergelijk de beste Bosch boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Productlijn

Bosch groen

De groene productlijn is ontwikkeld speciaal voor mensen die af en toe een schilderij op hangen, een kast in elkaar willen zetten of een boekenplank aan de muur willen schroeven. Eenvoudige klusjes rondom je woning kun je met dit gereedschap in een handomdraai uitvoeren. Deze serie boormachines zijn net iets minder luxe uitgevoerd en hebben vaak iets minder mogelijkheden dan de producten uit de range voor professionals.

Bosch blauw

Voor de mensen die het gereedschap iedere dag gebruiken en willen vertrouwen op een krachtige en duurzame werking van de boormachine of boorhamer, is de blauwe productlijn ingevoerd. Intensieve en zware klussen zoals bouwwerkzaamheden of renovatieprojecten kun je met de boormachines uit deze serie prima uitvoeren. De prijzen liggen hierdoor ook iets hoger dan het elektrische gereedschap voor de thuisklusser.

 

Bosch boormachine op accu

Bosch EasyDrill 1200 accuboormachine / Deze Bosch boormachine kopen?Of je nu een af en toe wat schroef- en en boorklusjes uitvoert, of wekelijks aan het klussen bent, dan is een compacte Bosch boormachine op accu een handige hulp in en om het huis. Deze snoerloze boormachines zorgen ervoor dat je veel vrijheid hebt en niet steeds op zoek moet naar een stopcontact en rond zeult met verlengsnoeren. Wil je voor een scherpe prijs een goedkope Bosch boormachine kopen die ook nog eens voorzien is van geïntegreerde verlichting? De Bosch EasyDrill 1200 is een accuboormachine met een boor diameter van 20 mm in hout, 8 mm in zacht steen (metselwerk) en 6 mm in metaal. Verder is hij voorzien van twee mechanische versnellingen. Daarnaast gaat schroeven gaat prima met een maximaal koppel van 20 Nm. De boormachine wordt geleverd met 1 lithium-ion 12 Volt accu van 1.5 Ah, een accu-lader, handleiding dubbel schroef bit en een handige koffer. Voor een prijs van rond de 90 Euro zeker een overweging waard! Wil je toch iets meer power of misschien een accessoireset, dan lopen de prijzen op richting de 200 Euro.

Bestel direct een Bosch accuboormachine
Nu bestellen

 

Bosch klopboormachine op netstroom

Bosch Universal Impact 700 klopboormachineEn klopboormachine gebruik je bij het boren van gaten in hout, metaal, gips en verschillende steensoorten. Het merk voert er een stuk of 10 in het assortiment. Zoek je een lichte maar toch krachtige klopboormachine? Dan kun je eens kijken naar de goed verkochte Bosch Universal Impact 700 die wordt geleverd inclusief accessoireset. Met de klopfunctie op deze klopboormachine kun je ook in hardere steensoorten zoals baksteen boren met een maximale boordiameter van 14 mm. Voor boren in hout ligt de boorcapaciteit op 30 mm en boren in metaal kan tot 12 mm. Het werken met dit op netstroom aan te sluiten apparaat is langdurig vol te houden door zijn 1.7 kg en tweede handvat, wat zorgt voor extra grip en controle tijdens zware boorwerkzaamheden. Met een vermogen van maximaal 700 Watt, ruim voldoende voor de meest voorkomende boorklussen. Wil je de Universal Impact 700 boormachine kopen? Voor ongeveer 100 Euro krijg je hem gratis thuisbezorgd. Meegeleverd wordt een dieptestop zodat je niet te diep boort, een 39-delige accessoireset, handleiding en koffer. De snoerloze klusser kan bij Bosch ook terecht voor accuklopboormachines.

Bestel direct een Bosch klopboormachine
Nu bestellen

 

Bosch combihamer & boorhamer

Bosch PBH 2100 RE boorhamerHet verschil tussen een boorhamer en combihamer is dat je een boorhamer niet kunt gebruiken voor beitelwerk. Bij een combihamer kun je de boor verwisselen voor een beitel en kleine muren of tegeltjes gemakkelijk weg “hameren”. De beitelfunctie van een combihamer wordt dan ook wel “hamerfunctie” genoemd. Een goede en niet al te dure Bosch boorhamer met beitelfunctie is bijvoorbeeld de op netstroom werkende Bosch PBH 2100 RE met SDS-plus boorkop. Hiermee kun je zowel in steen als beton gaten maken tot 20 mm doorsnede. Met de aanwezige draaistop is het tevens mogelijk om de boorhamer te gebruiken voor lichte breekwerkzaamheden, waarbij de slagkracht licht op 1.7 Joule. Naast de Bosch boorhamer ontvang je een 6-delige SDS-plus borenset. Prijs? Je kunt voordelig deze combihamer kopen voor pakweg 100 Euro. Graag een accu boorhamer kopen? Kijk dan eens naar de Bosch UNEO Maxx die te koop is voor een prijs rond de 200 Euro.

Bestel direct een Bosch boor- of combihamer
Nu bestellen

 

Bosch boormachine garantie

Gebruik je de boormachine of schroefmachine privé, dan kun je gebruik maken van twee jaar garantie. Meld je meteen na de aankoop van je elektrische gereedschap het product aan op MyBosch, dan wordt de twee jaar garantie verlengd naar 3 jaar. Wel net zo fijn! Om in aanmerking te komen voor deze verlengde Bosch boormachine garantie dien je wel het product binnen vier weken na aankoop te registreren. Wil je weten wanneer een defect wel of niet onder garantie valt? Bekijk dan de garantievoorwaarden op de website van de fabrikant. In ieder geval is gedurende de twee (of drie) jaar garantie de reparatieservice inclusief de verzending van het defecte apparaat gratis.

 

Overige Bosch boormachines