Bosch IXO V Basic accuschroevendraaierBosch IXO V Basic accuschroevendraaier: geprezen door gebruikers | Op het gebied van elektrisch gereedschap is het merk Bosch altijd een zekerheidje. Ze brengt al jaren innovatieve producten op de markt en daar is IXO V Basic wederom het bewijs van. Bosch IXO V Basic is een accuschroevendraaier die perfect is voor alle doe-het-zelf-klussers die ervan verzekerd willen zijn van een goed product. Gebruikers van dit model schroevendraaier prijzen vooral het feit dat de schroefmachine zo compact en handig te gebruiken is. Maar er zijn nog meer voordelen die het gebruik van deze schroefmachine met zich meebrengt.

Vergelijk Bosch accuschroevendraaiers
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Een milieuvriendelijke lithium-ion accu

De Bosch IXO V Basic kun je vooral goed gebruiken bij kleinere klussen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het monteren van meubels of het schroeven van technische apparaten. De accuschroefmachine ligt dankzij het compacte ontwerp en de speciale Softgrip goed in de hand en is dus gemakkelijk te dragen. De IXO V Basic beschikt over een lithium-ion accu. Deze accu wordt vooral gebruikt vanwege de hoge energiedichtheid. Maar ook het hoge vermogen is een van de redenen waarom het toestel gebruik maakt van deze accu. Het vermogen van deze accu is 3.6 volt en heeft een lange levensduur. Daarnaast is de lithium-ion accu milieuvriendelijk.

 

Bosch IXO V Basic accuschroevendraaier | Nooit een lege accu

Een ander groot voordeel aan de IXO V Basic is dat je hem bijna nooit hoeft op te laden wanneer je hem in het laadstation neerzet. Dit is in de eerste plaats een handige standaard voor je schroefmachine, maar tegelijkertijd kun je hem opladen. Met dank aan de micro USB-lader hoeft de accu nooit leeg te zijn en laadt hij snel op. Ga je ’s avonds aan het werk? Dat is geen probleem. Dankzij de Power LED werkverlichting die onder de schroefkop geplaatst is ben je altijd voorzien van goed licht. Ook heeft de Bosch accuschroevendraaier een automatische asvergrendeling voor het vastdraaien of lossen van schroeven.

 

Geschikt voor kleine klussen

Uiteindelijk is deze accuschroefmachine uitermate geschikt voor de doe-het-zelver die kleinere klussen in huis doet zoals het in elkaar zetten van meubels. Het product is niet geschikt voor klussen waarbij veel kracht nodig is. De schroevendraaier is daar simpelweg niet voor gemaakt. Bij aankoop van de schroefmachine ontvang je ook een uitgebreide handleiding, de oplader en tien standaard bits. Een ideale aanvulling op je Bosch accuboormachine.

 

Overige specificaties

Verder zijn er nog een aantal specificaties die van belang zijn voor je de IXO V Basic van Bosch gaat aanschaffen:

  • Ideaal gewicht: met een gewicht van 0.3 kg is deze schroefmachine perfect voor iedereen en ligt hij goed in de hand
  • Capaciteit: met een capaciteit van 1.500 mAh en een accuspanning van 3.6 volt is dit kleine apparaat een perfecte hulp voor de doe-het-zelver
  • Oplaadtijd: wanneer de accu leeg is en je hem in de lader zet, duurt het 180 minuten voor de accu weer volledig vol is
  • Garantie: bij aanschaf van de XIO V Basic kun je rekenen op 2 jaar garantie

 

Bestel direct een Bosch accuschroevendraaier
Nu bestellen