Bosch IXO V Plus accu schroevendraaierEen waardevolle uitbreiding met de Bosch IXO V Plus accuschroevendraaier | Als uitbreiding op de Bosch IXO V Basic is er ook de Bosch IXO V Plus. Net als zijn voorganger is de Plus een echte aanrader voor doe-het-zelvers en kleine klussen voor in huis. Deze accuschroevendraaier is minstens zo compact en heeft een nog beter ergonomisch ontwerp. Daarnaast heeft deze schroefmachine een paar handige extra’s die het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een kast of het schroeven van technische apparaten een stuk makkelijker maakt. Ook het schroeven op moeilijk bereikbare plekken wordt door dit compacte apparaat een stuk makkelijker gemaakt.

Vergelijk Bosch accuschroevendraaiers
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Bosch IXO V Plus accuschroevendraaier | Voor de doe-het-zelver

De Bosch IXO Plus is perfect te gebruiken bij kleine klussen, maar ook de wat uitdagendere klussen kun je met deze accuschroefmachine trotseren. Hoewel boren niet mogelijk is met dit apparaat kun je wel schroeven, ook op moeilijk bereikbare plekken. Deze lichtgewicht accuschroevendraaier heeft een speciale Softgrip, waarmee hij dus goed in de hand ligt. Hoewel het apparaat eenvoud uitstraalt biedt de IXO V Plus voldoende kracht en een goede grip. Naast het feit dat de Plus enkele extra’s biedt ten opzicht van de Basic, is hij ook een stukje groter, maar nog steeds compact.

De extra’s van Plus

Op het eerste gezicht zijn er weinig verschillen met voorganger Bosch IXO V Basic, maar toch zijn er enkele verschillen maar bovenal extra’s waar de IXO V Plus op vooruit gaat. Er zijn een aantal opzetstukken die bijgeleverd worden: een haaks opzetstuk en een excenter opzetstuk. Met het haaks opzetstuk ervaar je meer flexibiliteit bij het schroeven op plekken die moeilijker toegankelijk zijn. De excentrische adapter zorgt voor soepele schroefwerkzaamheden langs randen. Met de Bosch IXO V Plus kun je dus, dankzij de twee extra adapters, moeilijkere plekken bereiken en wordt het schroeven nog makkelijker gemaakt.

Lange levensduur met lithium-ion accu

Net als de IXO V Basic heeft de IXO V Plus een lithium-ion accu, een accu met hoge energiedichtheid en een vermogen van 3.6 volt. De lange levensduur van de accu is een van de redenen waarom de Plus geliefd is bij gebruikers. Met het meegeleverde laadstation kun je de accuschroefmachine goed opbergen maar ook opladen. Op deze manier heb je nooit een lege accu en profiteer je altijd van een optimale werking. Wil je hem wel opladen? Dan duurt het drie uur voordat de accu weer volledig vol is.

Compact en krachtig

Wanneer je de Bosch IXO V Plus aanschaft heb je direct een goede hulp voor de klussen in huis. Na het uitpakken kun je direct gebruik maken van je accuschroevendraaier. Er zijn nog een aantal andere specificaties die de schroefmachine een extra goede aanvulling op je gereedschap maken:

  • Bitsset: met de standaard meegeleverde bits kun je zelf een goede opzetschroef vinden waarmee je aan de slag gaat.
  • LED-lamp: deze schroefmachine heeft, net als de Basic, handige werkverlichting die zich onder de schroefkop bevindt.
  • Asvergrendeling: de Bosch IXO V Plus heeft een automatische asvergrendeling voor het vastdraaien of lossen van schroeven.
Bestel direct een Bosch accuschroevendraaier
Nu bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *