Het doel van DeWalt is om de klant altijd gereedschappen aan te bieden die de klantverwachting overstijgen. Het bedrijf is in 1924 opgericht door de uitvinder van de afkortzaag. Sinds 1960 is de onderneming een dochterbedrijf van Black & Decker en marktleider in Amerika op het gebied van boormachines. Omdat ze onderdeel is van Black & Decker is het eenvoudig om onderling kennis en innovaties uit te wisselen. Zo ben je als klusser altijd verzekerd van een goed doordacht product die, zoals de fabrikant zelf aangeeft, je verwachtingen moet overtreffen. Een DeWalt boormachine kopen is net zo eenvoudig als het bestellen van een boormachine van een ander merk. De boormachines van het merk behoren niet zomaar steevast tot de best verkochte boormachines.

Vergelijk de beste DeWalt boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

DeWalt boormachine op accu

DeWalt DCD777S2T-QW accuboormachine / Deze DeWalt boormachine kopen?Welk type klusser je ook bent, wil je een accuboormachine zonder accessoires (omdat je deze nog hebt) en wil je ook kunnen schroeven? Dan kun je niet om de DeWalt DCD777S2T-QW heen. Zware schroefklusjes is voor deze machine geen probleem met ene maximaal koppel van 65 Nm. Het model heeft een ingebouwde werklamp die zodat je goed kunt zien waar je aan het werk bent. Verder worden er twee 18 volt accu’s van 1.5 Ah meegeleverd, welke deel uitmaken van het XR platform. Zo kun je de accu’s ook voor ander gereedschap gebruiken, mits ze werken met het DeWalt XR accuplatform. Het opladen van een accu duurt ongeveer anderhalf uur, waarna je iedere schroef- of boorklus aankunt. Daarbij past past de boormachine met koolborstelloze motor het toerental (max 1.750 tpm op hoog toerental onbelast) automatisch aan. Koop je deze boormachine, dan krijg je er een oplader, koffer en handleiding bij. DeWalt accuboormachines zijn verkrijgbaar in de prijscategorie van 150 tot 300 Euro.

Bestel direct een DeWalt accuboormachine
Nu bestellen

 

DeWalt accuboormachine en accu schroevendraaier | Combiset

DeWalt DCK211D2T-QW combisetWil je alleen wat kunnen schroeven en bij tijd en wijle in materialen als hout, metaal, gips en zacht steen boren? Kies dan bijvoorbeeld voor de DeWalt DCK211D2T-QW combiset, met inbegrepen een slagschroevendraaier en een accuboormachine. Met de slagschroevendraaier kun je zelfs de zwaarste schroefklussen aan. Het koppel licht namelijk boven de 100 nm. De snoerloze DeWalt boormachine heeft een accuspanning van 10.8 Volt wat voldoende is voor de meeste klussen in en om het huis. Omdat deze DeWalt boormachine is voorzien van een lithium-ion accu van 2 Ah (oplaadtijd 40 minuten en 2 stuks meegeleverd) kun je er ook nog geruime tijd achtereen snoerloos mee klussen. Dit kan zelf in minder goed verlichte plekken, omdat er een ingebouwde werklamp aanwezig is. Bestel je deze Makita boormachine set, dan krijg je naast de accuboormachine, schroefmachine en 2 batterijen, ook een oplader, handleiding en handige koffer. In totaal heeft DeWalt ongeveer 10 soorten boormachinesets in het assortiment. Deze DCK211D2T-QW combiset kost ongeveer 200 Euro, waarbij je bij de meer uitgebreidere boormachinesets tot wel 1.800 Euro kwijt bent.

Bestel direct een DeWalt combiset
Nu bestellen

 

DeWalt klopboormachine

DeWalt DCD796D2 klopboormachineEen erg goede snoerloze klopboormachine met ingebouwde led-verlichting is de DeWalt DCD796D2, waarmee je zelfs in het hardste steen en metselwerk kunt boren. Doordat het een model op accu is, kun je je vrij bewegen zonder met verlengkabels rekening te moeten houden. En dankzij een koolborstelloze motor kun je op een efficiënte en duurzame manier uren achtereen boren. Boren in hard steen doe je met ingeschakelde klopfunctie. Intensief schroeven gaat daarbij prima met een koppel van 70 Nm. Je krijgt bij dit model twee 18 Volt accu’s van 2.0 Ampère uur meegeleverd die je in de meegeleverde oplader binnen 60 minuten oplaadt in de XR multilader voor accu’s van 10,8 14,4 en 18 Volt van het DeWalt XR accu platform. Dit betekent dat de accu’s van je gereedschap uitwisselbaar zijn met machines die werken met accu’s van hetzelfde platform. Erg handig, zodat je niet bij elk gereedschap een (extra) accu of oplader hoeft aan te schaffen. Bij deze klopboormachine met snelspanboorknop krijg je een magnetische bithouder, riemhaak, handleiding en draagkoffer meegeleverd. Deze DeWalt klopboormachine kopen? Reken dan op een prijs van iets meer dan 200 Euro.

Bestel direct een DeWalt klopboormachine
Nu bestellen

DeWalt boorhamer / combihamer

DeWalt D25033K-QS combihamerBen je op zoek naar een DeWalt boormachine met beitelfunctie waarmee je voornamelijk in steen en beton zult boren, alsmede breekwerkzaamheden wilt verrichten? Bekijk dan eens de DeWalt D25033K-QS boorhamer. Deze machine heb je al in huis voor ongeveer 150 Euro. Langdurig achtereen werken is goed te doen met deze 2.5 kg lichte combihamer, waarbij hij beschikt over een 22 millimeter boordiameter in beton. Luchtuitlaatsleuven zorgen er daarbij voor dat er geen boorgruis richting je ogen wordt geblazen. Wil je zwaardere klussen aan, dan kun je eens kijken naar de DeWalt D25133K met een boordiameter van 22 mm. Heb je eenmaal de D25033K-QS boorhamer met verstelbare zij-handgreep gekocht, dan kun je de combihamer ook gebruiken voor het wegbreken van muurtjes of het wegbeitelen van tegels. Hiervoor bevestig je een beitel in de SDS-plus boorkop en klik je deze vast. Het uitvoeren van licht beitelwerk is mogelijk door de aanwezige rotatiestop (draaistop). Mocht je met deze krachtpatser ook nog af en toe willen schroeven in hout of boren in hout of metaal, dan ls er een slagstop aanwezig. Hiermee maak je van je combihamer een schroefmachine of boormachine. De DeWalt combihamer wordt geleverd met handige opbergkoffer.

Bestel direct een DeWalt boorhamer/combihamer
Nu bestellen

 

DeWalt boormachine accessoires

  • Gereedschap opbergaccessoires zoals bijvoorbeeld het DeWalt Tough System 2 drawers unit. Een grote robuuste box met een diepe lade om elektrisch gereedschap op te bergen en een ondiepe lade met opbergvakjes voor accessoires en kleinere onderdelen. Het maximale laadvermogen is 50 kg bij een afmeting van (LxDxH) van 550x340x275 millimeter.
  • Verschillende schroeven, boren en beitels voor verschillende klussen. Verkrijgbaar zijn schroeven, boor- en schroefsets, mixers, accessoires voor het boren in hout, metaal, steen en beton. Tevens verkrijgbaar zijn accu’s, opladers en gatenzagen vervaardigd uit premium snelstaal van superieure kwaliteit en universele mixers (menggardes) voor gebruik in een boormachine. De fabrikant heeft overigens ook speciale diamantboormachines zoals de DeWalt D21570K van 1.300 Watt.

 

DeWalt boormachine garantie

Koop je een DeWalt boormachine, dan koop je ook garantie. Wil je graag profiteren van een verlengde garantie van 3 jaar? Zorg er dan voor dat je na de aanschaf van je product een MyDeWalt account aanmaakt en hier je boormachine registreert. Het is belangrijk dat je dit doet binnen 4 weken na de oorspronkelijke aanschafdatum.

 

Overige DeWalt boormachines