DeWalt DCF680G2 accuschroevendraaierGeen klus te moeilijk met DeWalt DCF680G2 accuschroevendraaier | Er is natuurlijk altijd baas boven baas. Ook als het aankomt op schroefmachines zijn er een aantal absolute toppers. En daar is DeWalt DCF680G2 er één van. Deze innovatieve schroefmachine maakt het voor de professionele klusser een stuk makkelijker om klussen in en rondom het huis te voltooien. Hoewel de DCF680G2 niet geschikt is voor boorklussen, is het een perfecte hulp bij schroefwerkzaamheden. Deze schroefmachine van DeWalt is een van de krachtigste in zijn soort, makkelijk te gebruiken en wordt geleverd met twee accu’s, zodat je altijd een volle accu achter de hand hebt.

Vergelijk DeWalt accuschroevendraaiers
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

DeWalt accuschroefmachine | Sterke pluspunten

Deze accuschroefmachine van DeWalt heeft een aantal belangrijke pluspunten. Zo heeft het een handig Drop&Load-systeem, dat er voor zorgt dat je gemakkelijk met één hand van bitje kunt wisselen. Hierdoor verlies je geen tijd met het verwisselen van bits en kun je dus direct doorgaan. Een ander positief punt is de hoeveelheid schroefinstellingen die de DCF680G2 heeft. Met maar liefst zestien schroefinstellingen kun je heel nauwkeurig te werk gaan en zelfs de kleinste schroeven gebruiken. Hiermee kun je dus heel precies schroeven, met zowel kleine als grotere schroeven. Deze instellingen maakt de DeWalt schroefmachine tot een veelgebruikt apparaat door de ervaren en professionele klusser.

Twee accu’s en nieuwe technologie

Ook van de twee accu’s kun je als gebruiker profiteren. Wanneer je voor een klus beide accu’s oplaadt hoef je geen onderbreking te verwachten. Want wanneer de eerste accu leeg is, sluit je direct de tweede accu aan. De eerste accu kun je ondertussen weer in de lader stoppen. Schroefmachine DCF680G2 is enorm geavanceerd en dat uit zich in de nieuwste technologieën die zijn toegepast. De bewegingsgestuurde technologie zorgt ervoor dat het toerental aan je klus wordt aangepast. Zo krijg je optimale controle over het apparaat maar kun je ook met nauwkeurigheid je klus voltooien.

Klein, soepel en krachtig

Met de schroefmachine van DeWalt hoef je geen rekening te houden met de tijd. In het donker of slecht belichte plekken kan de DCF680G2 gemakkelijk uit de voeten met handige LED-verlichting. Daarnaast is de accuschroefmachine ongelooflijk wendbaar en zijn moeilijk bereikbare plekjes geen enkel probleem voor de DeWalt DCF680G2. Het handvat is in twee posities te stellen waarmee je het vooral makkelijker kan maken voor jezelf. Hoewel de accuschroevendraaier een klein apparaat is, is het minstens zo sterk en handig. Gebruikers vinden de schroefmachine soepel, krachtig en profiteren van de lange levensduur van de batterij.

DeWalt DCF680G2 accuschroevendraaier | Specificaties

  • Opbergruimte: het schroefmachientje wordt geleverd in een standaard opbergkoffer waar ook de extra accu inzit. De schroefmachine en extra accu kun je dus gemakkelijk meenemen in de koffer naar een klus buitenshuis.
  • Accuspanning: de spanning van deze accuschroevendraaier is 7.2 volt en is dus een krachtige accu die gemaakt is voor de ervaren klusser.
  • Lithium-ion accu: de accu is een Lithium-ion, een sterke en krachtige accu, met een hoge energiedichtheid en een lange levensduur.
  • Lichtgewicht: DeWalt DCF680G2 is een lichte schroefmachine van slechts 0.5 kg en dus makkelijk overal naartoe te nemen.
Bestel direct een DeWalt accuschroevendraaier
Nu bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *