Inhoudsopgave

Ferm CDM1094 accuboormachine

In het assortiment van de Nederlandse producent Ferm vind je diverse soorten betaalbare accuboormachines. Vaak wordt aangenomen dat de duurste variant ook wel de meest kwalitatief hoogwaardige variant zal zijn, maar je hoeft niet per se de hoofdprijs te betalen om te kunnen beschikken over een goede accuboormachine. Immers mag een accuboormachine niet ontbreken in de gereedschapskist van zowel vakmannen als doe-het-zelvers die veelal thuis klussen. In dat opzicht lijkt de Ferm CDM1094 een goede keuze. Betaalbaar doch kwalitatief van een hoge kwaliteit. Is dit ook het geval?

Vergelijk Ferm boormachines
Nu vergelijken

Ferm accuboormachine CDM1094 overzicht

Wat meteen opvalt aan deze Ferm accuboormachine is hoeveel er meegeleverd wordt. Je ontvangt niet alleen de Ferm CDM1094 maar ook accessoires zoals SDS-plus bits, SDS-plus boren, boren voor metaal en hout, diverse soorten bits en een snelspanboorkop met adapter. Dankzij deze snelspanboorkop is het mogelijk om gewone bits en boren voor de Ferm CDM1094 te gebruiken. Daarnaast is dit een accuboormachine, waardoor je voor altijd bevrijd bent van dat vervelende snoer dat altijd in de weg zat. Je hebt meer bewegingsvrijheid, de boor is wendbaarder, je kunt gaan en staan waar je wilt en het gebruikscomfort is algeheel hoger.

In de doosFerm CDM1094 accuboormachine

 • Ferm CDM1094
 • Handleiding
 • Opbergkoffer
 • SDS-plus bits (4x)
 • SDS-plus boren (3x)
 • Metaalboren (3x)
 • Houtboren (3x)
 • Bits (20x)
 • Snelspanboorkop met adapter

Installatie van de Ferm accuboormachine CDM1094

Aan het installeren van de Ferm accuboormachine CDM1094 zul je weinig tijd kwijt zijn. Mocht je niet precies weten hoe alles in elkaar steekt, kun je gebruik maken van de handleiding. Hier kun je alles lezen over de diverse functies van de boormachine en hoe je deze kunt gebruiken. Deze zit bij de accuboormachine inbegrepen. Kun je deze niet vinden of ben je hem kwijt geraakt? Dan is deze te downloaden via het internet.

Technische specificaties

 • Gewicht: 3,62 kg
 • Stroomvoorziening: accu
 • Meegeleverde accu’s: 1
 • Type boormachine: accuboormachine
 • Aantal mechanische versnellingen: 1
 • Maximum boorvermogen: 16 mm hout, 8 mm staal
 • Aantal slagen: 4800 beats per minuut
 • Te gebruiken voor: diverse zachte stenen, hout, metaal, schroeven

Bediening van de Ferm accuboormachine CDM1094

Een groot voordeel van de Ferm accuboormachine CDM1094 is het feit dat deze met diverse soorten boren en bits gebruikt kan worden. Je kunt kiezen voor snelspan, maar ook SDS-plus boren en bitjes kun je gebruiken. Let voor gebruik wel op dat de accu goed geladen is, zodat je niet ineens voor problemen komt te staan midden tijdens een klus. Diverse ondergronden zijn te bewerken aan de hand van deze accuboormachine.

Onderhoud van de Ferm accuboormachine CDM1094

Een groot deel van je boormachine in goede conditie houden ligt aan hoe je deze gebruikt. Door gewoon normaal om te gaan met een accuboormachine zal deze in een betere conditie blijven. Maak deze daarnaast goed schoon na gebruik. Dit is niet alleen goed voor de machine, maar ook voor de boortjes die je gebruikt.

Voordelen van de Ferm accuboormachine CDM1094

Niet alleen kun je SDS-plus boren en bits gebruiken op deze boormachine. Dankzij de bijgeleverde snelspankop kun je ook snelspan boren en bitjes gebruiken. Dit biedt je meer mogelijkheden. Dit is een accuboormachine, dus snoeren behoren tot het verleden. Deze lichte boormachine is wendbaar en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast ligt deze aangenaam in de hand. In de opbergkoffer kun je al jouw boorspullen bewaren.

Nadelen van de Ferm accuboormachine CDM1094

Vele accuboormachines worden tegenwoordig geleverd inclusief twee accu’s. Zo kan de ene accu opgeladen worden terwijl je de andere gebruikt voor de boor. Dit is bij de Ferm CDM1094 echter niet het geval, waardoor je goed op moet letten dat je accu opgeladen is vooraf. Immers duurt het opladen van de accu zo’n 3 tot 5 uur.

Conclusie

Het enige nadeel van de Ferm CDM1094 is het feit dat deze met maar één accu geleverd wordt. Je kunt natuurlijk altijd zelf nog een tweede aanschaffen. Verder is dit een solide en flexibele accuboormachine die zijn werk naar behoren doet.

Koop een Ferm boormachine
Nu bestellen