Inhoudsopgave

Hikoki D6SH UAZ boormachine

Powertools komen in verschillende soorten en maten. De een is voornamelijk geschikt voor de professional, terwijl de andere juist weer voor de doe-het-zelver is. Daarbij zijn er ook altijd verschillende prijsklassen terug te vinden. Zo ook bij Hikoki. Deze fabrikant heeft voor vrijwel ieder budget een geschikte boormachine in het assortiment zitten, waardoor je altijd een oplossing hebt voor jouw klusprojecten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Hikoki D6SH UAZ boormachine. Deze voordelige boormachine kan jou van alle gemakken voorzien.

Vergelijk Hikoki boormachines
Nu vergelijken

Hikoki D6SH UAZ boormachine

De boormachine van Hikoki is een elektrische boormachine van nog geen 100 euro, waarmee je de meest simpele klussen uit kunt gaan voeren. De boormachine kan zowel door hout als staal heen boren, zolang je de juiste opzetstukken aanschaft. Het compacte model in combinatie met het lichte gewicht zorgen ervoor dat de machine goed te hanteren is en ieder gat op een goede manier geboord wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het klusproject af te ronden, zodat je kunt gaan genieten van het eindresultaat.

In de doos

  • Hikoki D6SH UAZ boormachine
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Hikoki D6SH UAZ boormachine

Hikoki D6SH UAZ boormachineDe Hikoki D6SH UAZ boormachine is door iedere doe-het-zelver te bedienen. Het apparaat kent namelijk slechts enkele standen, waardoor je wel het goede toerental te pakken hebt. Voordat je met de werkzaamheden gaat beginnen moet je er wel voor zorgen dat je een goede verlengkabel hebt. Anders heb je weinig bewegingsruimte. Als je hier rekening mee houdt, kan er eigenlijk niets meer fout gaan en is het alleen nog een kwestie van de boormachine op de gewenste plek houden.

Als je gaat kijken naar het onderhoud van de Hikoki boormachine is er al net zo weinig kennis voor nodig. Je kunt de boormachine in principe na ieder gebruik gewoon opbergen. Je zou de levensduur wel kunnen verlengen door het stof van het apparaat af te halen. Dit kan namelijk overal tussen gaan zitten zonder dat je het door hebt en hier ontstaat slijtage door.

Voor- en nadelen van de Hikoki D6SH UAZ boormachine

Het grootste voordeel van deze Hikoki elektrische boormachine is de prijs. Voor enkele tientjes kun je hem namelijk al in huis hebben. Echter moet je er wel rekening mee houden dat hier nog niet alle benodigde boortjes bij meegeleverd zijn. De meest standaarduitvoering heb je wel in handen wanneer je jouw aankoop gedaan hebt. Ook kun je de boormachine volledig naar wens instellen, waardoor je zelf bepaalt wat je met het apparaat gaat doen. Een nadeel is de werking op netstroom. Hiermee kan het namelijk zijn dat je weinig bewegingsruimte hebt en een langer verlengsnoer aan moet gaan schaffen.

Conclusie Hikoki boormachine

Als het jou om eenvoud gaat en je voornamelijk een boormachine in handen wilt hebben waarmee je de eenvoudige klussen kunt gaan klaren, dan is de Hikoki D6SH UAZ boormachine een geschikte oplossing. Iedere doe-het-zelver kan hier namelijk mee overweg en je hebt de basis voor een laag bedrag in huis. Powertools hoeven immers niet duur te zijn en dat bewijst Hikoki met deze boormachine wel weer. De kracht die uit het apparaat komt, zorgt ervoor dat je door verschillende materialen heen kunt komen zonder dat het jou veel spierkracht gaat kosten. Met deze goedkope boormachine kom je dus direct een stuk verder.

Bestel direct een Hikoki boormachine
Nu bestellen