Inhoudsopgave

Hikoki DS14DS accuboorschroefmachine

Je hebt niet altijd veel geld nodig om voorzien te zijn van de beste kwaliteit aan gereedschap. Zeker op het gebied van powertools kom je zelfs in de lagere prijsklassen verschillende modellen tegen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Hikoki gaan kijken. Deze fabrikant maakt relatief goedkope boormachines, waarmee je veel verschillende klussen kunt gaan klaren. De Hikoki DS14DS accu boorschroefmachine is hier een van. Deze accuboormachine is voor veel verschillende klussen in en rondom het huis te gebruiken, waardoor je altijd van alle gemakken voorzien bent.

Vergelijk Hikoki accuboorschroefmachines
Nu vergelijken

Hikoki DS14DS accuboorschroefmachine

Deze boormachine van Hikoki is een apparaat wat inclusief koffer geleverd wordt. Je hebt hierdoor direct al een aantal zaken bij de hand om de klussen uit te kunnen voeren. Deze accuboormachine kan daarbij voor een langere tijd gebruikt worden, zonder dat je tussendoor op hoeft te laden. Zelfs in de donkere ruimtes kun je aan de slag gaan. Er zit namelijk ook LED-verlichting op, waardoor je goed zicht gaat hebben en niet met een zaklamp bij hoeft te schijnen. De verschillende standen helpen jou om het beste eindresultaat te behalen en je kunt alleen nog maar gaan genieten van de werkzaamheden die je zelf uitgevoerd hebt. Je hebt met deze boormachine geen professional meer nodig.

In de doos

  • Hikoki DS14DSL
  • Handleiding
  • Koffer

Bediening en onderhoud van de Hikoki DS14DS accuboormachine

Hikoki DS14DS accuboorschroefmachineDe Hikoki DS14DS accuboorschroefmachine kent een eenvoudige bediening, waardoor deze voor iedereen te gebruiken is. Zodra de accu opgeladen is en is bevestigd op de boormachine hoef je namelijk alleen nog maar de gewenste stand in te schakelen. Tevens kun je de soft grip bevestigen, waardoor je de boormachine beter vast kunt houden. Hiermee voorkom je direct dat de boormachine verschuift op de muur en je een verkeerd gat boort.

Wanneer je klaar bent met de werkzaamheden kun je de het toestel in feite direct opbergen. Vergeet dan alleen niet om de accu ook aan de lader te leggen. Je wilt immers niet dat de accu niet klaar is voor gebruik wanneer je de boormachine nodig hebt. Ook kan het goed zijn om het opgewaaide stof te verwijderen van het apparaat, zodat er geen slijtage plaats kan vinden.

Voor- en nadelen van de Hikoki DS14DS accu schroefmachine

De Hikoki DS14DS accu boormachine behaalt zijn voordelen voornamelijk uit het ergonomische ontwerp en de verschillende instellingen die te plaatsen zijn. Het ergonomische ontwerp geeft jou namelijk de gelegenheid om de boormachine op een goede manier vast te houden, zonder dat je hierbij aan kracht verliest. Door daarbij de goede standen in te schakelen kun je de klus gaan klaren. Ook de korte oplaadtijd van de accu is een groot pluspunt. Een nadeel kan de prijs zijn. Met meer dan 300 euro is het namelijk niet de goedkoopste in zijn soort. Een goedkoper bedraad alternatief is dan de Hikoki D6SH UAZ boormachine.

Conclusie Hikoki boormachine

De Hikoki boormachine is een veelzijdig apparaat waar iedere doe-het-zelver mee aan de slag kan gaan. Zonder al te veel kennis is deze boormachine te gebruiken en hoef je niet veel geld kwijt te zijn aan het inhuren van een professional. Door deze boor- en schroefmachine aan te schaffen kun je alles rondom het huis aan gaan pakken, zonder dat je in de knoop komt te zitten met een verlengsnoer. Deze boormachine moet daarom zeker meegenomen worden in het doen van een vergelijking en het maken van een keuze voor jouw nieuwe powertools.

Bestel direct een Hikoki accuboorschroefmachine
Nu bestellen