Bij Hitachi Power Tools staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Het Japanse merk biedt een compleet assortiment aan elektrische, snoerloze en door benzine aangedreven gereedschappen aan. Wil je een Hitachi boormachine kopen, dan heb je keuze uit een minder groot aanbod dan bij andere leveranciers. Zo biedt ze bijvoorbeeld gaan aparte klopboormachine aan. Uiteraard kun je voor een goede accuboormachine of boorhamers en combihamers wel bij de fabrikant terecht. Deze laatste twee werken op netstroom, waarbij je de gewone boormachines draadloos (accu) kunt gebruiken.

Vergelijk de beste Hitachi boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Hitachi accuboormachine

Hitachi DS18DJL accuboormachine / Deze Hitachi boormachine kopen?Ben je op zoek naar een Hitachi boormachine op accu waarmee je in staat bent om snel te wisselen tussen schroeven en boren? Zie je ook graag een complete accessoire koffer op je deurmat verschijnen? Een aanrader is dan de Hitachi DS18DJL + 100-delige accessoirset. Je ontvangt hierbij 2 18 Volt accu’s van ieder 1.5 Ah, zodat je bij een lege accu meteen overschakelt op de andere terwijl je de lege in slechts 40 minuten met de meegeleverde snellader weer volledig oplaadt. Schroeven in hout gaat met een aandraaimoment van 53 Nm prima, ook bij grote lange schroeven. Verder kun je met deze machine (die voorzien is van 2 versnellingen) boren in hout, metaal en zachtere steensoorten. De maximale boorcapaciteit in hout ligt bij 38 mm en bij metaal en zacht steen op 13 mm.

Accessoireset

Het geheel wordt zeer compleet geleverd in een luxe koffer met daarin 100 accessoires als bits, boren en doppen zodat je meteen aan de slag kunt. En omdat de DS18DJL een geïntegreerde werklamp heeft, heb je goed zich op minder verlichte plekken. Voor 180 Euro heb je deze volledige boormachine set in huis. Geen behoefte aan een de 100-delige toolbox? Dan kun je de DS18DJL(WC) boormachine kopen welke verkrijgbaar is voor iets meer dan 130 Euro.

Bestel direct een Hitachi accuboormachine
Nu bestellen

 

Hitachi boorhamer

Hitachi DH24PG WS boorhamerEen Hitachi boormachine met SDS-plus boorkop nodig die ook korte metten maakt met beton? Dan is een boorhamer een goede keuze. Boor je slechts in zacht steen, gips, bakstenen, tegels en beton? Heb je aan een maximale boorcapaciteit van 24 mm genoeg en wil je de boorhamer graag compleet geleverd hebben met een set boren en een stofafzuigadapter? Een slimme keuze is dan de Hitachi DH24PG WS + stofafzuiging en borenset. Met een vermogen van 730 watt en een slagkracht van maar liefst 2.7 Joule heb je genoeg kracht om grote gaten te boren in betonnen oppervlakten. Beitel en breekwerkzaamheden kun je niet aan met deze Hitachi boormachine. Wil je toch sloopwerk verrichten, kies dan voor een combihamer. De DH24PG WS daarentegen is prettig hanteerbaar door de aanwezige diepteaanslag en meegeleverde zij-handgreep die zorgt voor net dat beetje extra controle. Voor een prijs van 150 Euro kan deze machine van jou zijn. Hij wordt geleverd met een 5-delige SDS-plus borenset, handleiding en koffer.

Bestel direct een Hitachi boorhamer
Nu bestellen

 

Hitachi combihamer

Hitachi DH26PC WS combihamerBestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het boren in gips, steen, tegels en beton, maar wil je ook kunnen beitelen? Dit kan met de Hitachi DH26PC WS boormachine met SDS-plus boorkop en hamerfunctie. Dankzij de handige draaistop kun je de combihamer namelijk ook voor allerhande breekwerkzaamheden inzetten. Het vermogen ligt op 830 watt bij een respectabele slagkracht van 3.2 Joule waarbij de boorcapaciteit van 26 mm in beton genoeg is voor de zwaardere boorklusjes. De DH26PC WS weegt slechts 2.8 kg en beschikt over een extra verstelbaar handvat om prettig te kunnen werken. Je kunt deze boormachine met hamerfunctie kopen voor een bedrag rond de 175 Euro en ontvangt dan tevens een diepteaanslag, handleiding en handige opbergkoffer.

Bestel direct een Hitachi combihamer
Nu bestellen

 

Hitachi boormachine garantie

Op je boormachine van Hitachi krijg je 3 jaar garantie wanneer je het product binnen 4 weken na aankoop registreert op de website van de fabrikant. Is dit eenmaal gelukt, dan ontvang je na registratie een garantiecertificaat per e-mail welke je bij de originele factuur dient te bewaren. Gaat je boormachine binnen de garantietermijn kapot en wordt dit niet veroorzaakt door slijtage, verkeerd gebruik, overbelasting of slecht onderhoud? Dan wordt je gereedschap kosteloos gerepareerd.

 

Overige Hitachi boormachines