Parkside accu-slagschroevendraaier 20V / Parkside schroefmachineParside accuschroefmachine | Een schroefmachine is een handig apparaat om snel schroeven mee vast of los te draaien. In plaats van het werken met een gewone schroevendraaier, kun je de klus een stuk sneller klaren met een Parkside schroefmachine. Om flexibel te kunnen werken, zijn de meeste schroefmachines tegenwoordig uitgerust met een accu, zodat je niet gebonden bent aan een stopcontact en verlengsnoer. Gelukkig heeft Lidl voor de klusser die lichte schroefwerkzaamheden uitvoeren en voor en scherpe prijs een schroefmachine aan wil schaffen, verschillende accuschroefmachines in het assortiment, zoals wisselbitschroefmachines en slagschroefmachines (geschikt voor de zwaardere klussen). Hieronder vind je de op dit moment beschikbare accuschroefmachines.

Vergelijk de goedkoopste boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Parkside schroefmachine (accu) 3.6 Volt

Een Parkside schroefmachine op accu kopen? De Parkside accuschroefmachine 3.6 Volt heeft 6 draaimomentstanden en is, door zijn draaibare handgreep met soft grip, te gebruiken op lastig te bereiken plekken. Dit exemplaar is geschikt voor de meeste schroefklusjes, maar lange en zware schroeven bevestigen gaat wat lastig met het koppel van 4 Nm. Met een ingebouwde led-verlichting kun je gelukkig wel goed zien waar je aan het werk bent. Voorzien van een zeskant bit-opname met automatische vergrendeling is deze Lidl schroefmachine in de Lidl Shop te koop voor een prijs van 18 Euro (excl. verzendkosten).

Specificaties van de Lidl accuschroefmachine

 • Maximaal koppel: 4 Nm
 • Koppelstanden: 6
 • Toerental: 600 tpm
 • Koppel: 4 Nm
 • Accu: Lithium-ion, 3.6 Volt, 1.5 Ah.
 • Oplaadtijd: 60 min
 • Inclusief: accu(snel)lader, accu, magnetische bithouder, 25 schroefbits en ene koffer.
 • Accu: 3,6 V / Li-Ion-accu, 1,5 Ah

 

Parkside accu-slagschroefmachine

Wil je ook zwaardere schroefklussen uitvoeren met een Parkside schroefmachine? Dan biedt een Parkside slagschroefmachine met twee versnellingen uitkomst. Een slagschroefmachine of slagschroevendraaier is een tool welke bij de echte klusser niet in de gereedschapsuitrusting mag ontbreken. Soms kom je wel eens lange schroeven tegen die je moet verwijderen, of juist vast moet draaien. Met een krachtige Lidl accuslagschroefmachine doe je dit in een handomdraai, want hij beschikt over en koppel van 90 Nm. Geleverd met en snellader is de batterij in een uur weer opgeladen en kun je verder met schroeven. Daarnaast is het apparaat uitgerust met geïntegreerde werklamp, voor minder goed verlichte plekken. De Lidl slagschroevendraaier is in de Lidl Shop verkrijgbaar voor een prijs van 50 Euro (excl. verzendkosten).

Specificaties van de Lidl slagschroefmachine

 • Maximaal koppel: 90 Nm
 • Toerental: 600 tpm / 3.000 tpm
 • Slagfrequentie: 3.600 tpm
 • Accu: Lithium-ion, 12 Volt, 2 Ah
 • Oplaadtijd: 60 minuten
 • Inclusief: laadstation, accu, magnetische bithouder en koffer

 

Parkside accu-slagschroevendraaier 20V

De Parkside slagschroevendraaier van 20 Volt is met een maximaal koppel van 180 Newtonmeter geschikt voor zware schroefwerkzaamheden. Met een slagfrequentie van 3.600 tpm en een traploos instelbaar toerental van 2.800 tpm draai je eenvoudig de grootste schroeven vast. Het exemplaar wordt geleverd met een zeskant-gereedschapshouder met snelsluiting, riemclip en softgrip. Daarnaast beschikt hij over een ingebouwde led-werklamp en magnetische bithouders. Voor een prijs van 60 Euro (excl. verzendkosten) in de Lidl Shop kan deze Parkside slagschroevendraaier van jou zijn.

Technische specificaties van de Lidl slagschroevendraaier

 • Koppel: 180 Nm
 • Slagfrequentie: 3.600 tpm
 • Toerental: 2.800 tpm
 • Inclusief: 60 minuten snellader

 

Parkside accu-wisselbitschroevendraaier

Een elektrische schroevendraaier met magnetische bithouder voor 20 Euro? De Parkside wisselbitschroevendraaier op accu is voor dit lage bedrag te koop in de Lidl Shop. Op het apparaat is een ingebouwde led-verlichting aanwezig voor wanneer je schroeft in donkere hoekjes. Daarnaast laad je de meegeleverde krachtige 3.6 Volt accu, met een capaciteit van 1.5 Ampère uur, eenvoudig op met de meegeleverde oplader. De bitjes zijn snel en eenvoudig te verwisselen. Het toerental is maximaal 200 toeren per minuut. Ga je deze Lidl schroefmachine kopen, dan krijg je er 14 bits van 25 millimeter, een magnetische bithouder verlengstuk van 50mm, een accu, oplader en opbergtas bij.

 

Parkside FlashCharge schroefmachine 4.6 V

Met de Parkside Flashcharge schroefmachine 4.6 Volt kun je gemakkelijk lichte schroefklusjes (draaimoment maximaal 4 Nm) tot een goed einde brengen. In slechts 60 seconden is de accu opgeladen en kun je weer aan het werk. Geen uren lang, want met een opgeladen accu kun je met deze Lidl FlashCharge schroefmachine ongeveer 40 seconden werken. Met ene stationair toerental van 200 toeren per minuut, genoeg voor incidentele en lichte schroefwerkzaamheden. Doordat hij is voorzien van een draaibare handgreep kom je zelfs in moeilijker te bereiken plekken en met de led-verlichting heb je altijd goed zicht. Deze Lidl schroefmachine kopen? Hij is in de Lidl Shop te verkrijgen voor een prijs van 35 Euro (excl. verzendkosten). Wat krijg je bij de Parkside schroefmachine standaard meegeleverd? In de doos vind je naast de schroefmachine zelf, een acculader, 5 bits van 25 millimeter, een bithouderclip en een magnetische bit-verlenging.

 

Parkside accu-schroevendraaier (multi-functioneel)

Te koop in de Lidl Shop voor 25 Euro (excl. verzendkosten) is de Parkside accuschroevendraaier. Het apparaat, met een koppel van 5 Nm en een toerental van 200 toeren per minuut, wordt geleverd met vier opzetstukken voor diverse schroefklussen. Door middel van de ingebouwde werklamp kun je ook in donkere plekjes met deze Parkside schroefmachine goed schroeven. Het draaimoment opzetstuk heeft een instelbare automatische stop, wat perfect is voor kleine schroefjes en delicate materialen. Daarbij is er een hoekopzetstuk voor moeilijk bereikbare plekken, een excenteropzetstuk voor schroeven in de buur van randen en een snij-opzetstuk voor het schroeven in zachte materialen. Hierbij kun je denken aan het bevestigen of losdraaien van schroefjes in textiel of karton. Wil je de Lidl accuschroevendraaier kopen, dan krijg je een accu, oplader, 4 opzetstukken, 26 bits van 25 millimeter, een bitverlengstuk en een draagtas meegeleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *