Lidl Shop Parkside sloophamer review (PAH 1300 B2) | In deze korte product review bekijken we de Parkside sloophamer van Lidl, verkrijgbaar in de Lidl shop voor een prijs van 100 Euro exclusief verzendkosten. Het doel van een sloophamer, breekhamer of drilboor is het assisteren bij diverse sloopwerkzaamheden in gesteente of beton. Een breekhamer is niet geschikt om mee te boren en zul je alleen gebruiken voor grote sloopwerkzaamheden.

Inhoudsopgave

Parkside sloophamer PAH 1300 B2

Lidl Parkside sloophamer PAH 1300 B2De Parkside breekhamer heeft een SDS-max boorkop waar je alleen SDS-max boren voor kunt gebruiken en wordt geleverd met een vlakke beitel en een spitse beitel van ieder 320 millimeter. Het vermogen ligt op 1.300 watt bij een slagkracht van 15 Joule. Om prettig werken mogelijk te maken is de hoofd handgreep voorzien van een antislip softgrip en trillingsdemping. De stroomkabel lengte bedraagt 5 meter.

 

Powerplus breekhamer POWX1183

Powerplus POWX1183 breekhamer sloophamerVergelijken we de Lidl sloophamer met andere goedkopere modellen breekhamers zoals de Powerplus POWX1183 breekhamer, dan liggen de modellen qua slagkracht nagenoeg op hetzelfde niveau. Met het vermogen van 1.050 Watt is het mogelijk om steen of beton een kopje kleiner te maken. Het gewicht is met ruim 9 KG ietwat aan de hoge kant wat langdurig werken niet ten goede komt. Wel is de Powerplus sloophamer voorzien van een tweede soft grip handgreep wat bij de zware klussen prettig werkt. De stroomkabel lengte bedraagt 3 meter. Tevens wordt hij compleet geleverd met een platte beitel en puntbeitel (ieder 280 millimeter) geschikt voor de SDS-max boorkop. Daarnaast ontvang je een koffer, steeksleutel, potje vet en een handleiding.

 

Verschillen tussen de breekhamers

De twee sloophamers (breekhamers) ontlopen elkaar niet zo veel. Met een prijs van 140 Euro is de Powerplus breekhamer wel iets duurder en zwaarder dan de Parkside sloophamer, maar daar tegenover staat dat hij 4.300 slagen per minuut kan halen tegenover 3.800 bij de Parkside sloophamer. En voor de barbecue liefhebbers onder ons, bestel je nu de Powerplus breekhamer dan krijg je er een gratis barbecue gereedschapsset bij!

Bestel direct een nieuwe breekhamer
Nu bestellen

 

Parkside sloophamer 50 Joule / 1.900 rpm

Net iets meer power nodig? Dan kun je bijvoorbeeld de Parkside sloophamer kopen met een slagkracht van 50 Joule. Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan, maar wil je wel graag wegdek of muren slopen? Dan kun je je geluk op met deze bijna 14 kg zware sloophamer. Een paar keer in de week met de zware jongen zeulen maakt dat je binnen de kortste keren een flinke spiermassa opbouwt. Deze Parkside sloophamer met 50 Joule slagkracht heeft een vermogen van 1.700 watt en een max van 1.900 toeren per minuut. Daarnaast is ze voorzien van een gereedschapshouder (30 mm zeskanthouder) en een 360 graden draaibare extra handgreep. De Parkside breekhamer wordt compleet geleverd met draagkoffer (inclusief transportwielen), een vlakke beitel en spitse beitel (ieder 410 millimeter), inbussleutels, een set reserve koolborstels, olieflesje en smeervet. Wil je deze sloophamer kopen dan kost het je ongeveer 120 Euro exclusief verzendkosten.

 

Over de Lidl Shop Parkside sloophamer

In de Lidl shop zijn tegenwoordig verrassend veel soorten boormachines te vinden. Slagschroevendraaiers, schroefmachines, accuboormachines en sloophamers zijn via de Lidl shop gewoon te bestellen. In de lokale supermarkt zul je dit assortiment niet aantreffen, maar aangezien veel mensen ook online shoppen heeft de supermarktketen haar eigen Lidl shop geopend.

 

One thought on “Parkside sloophamer PAH 1300 B2

  1. Nietegenstaande zuinig gebruik zijn de koolborstels na korte tijd al op.
    Kwam ik nog met geen ander gereedschap tegen.
    Hopelijk zijn ze makkelijk verkrijgbaar.

Comments are closed.