Makita borenset kopen? | Voor een klus waarbij geboord moet worden is de aanschaf van de juiste borenset cruciaal. Er zijn diverse sets met boren die een verschillende aansluiting hebben, is deze aansluiting snelspan of SDS? Het is belangrijk om voor de goede aansluiting te kiezen, zodat je het juiste materiaal op een veilige en kwalitatieve manier kunt boren. Het merk Makita heeft verschillende sets waarbij het voor iedere klusser makkelijk is om een boorklus te klaren. Je kunt kiezen uit diverse materialen maar ook afmetingen. Hier lees je de specificaties van twee sets en de belangrijkste verschillen.

Vergelijk de beste borensets
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Hoogwaardige Makita borenset 9-delig

Makita Borenset Hout Steen Metaal D-08660 9-deligDe Makita 9-delige borenset is een basisset van hoogwaardige kwaliteit waar menig klusser baat bij zal hebben. Omdat de boren een snelspan aansluiting hebben zijn ze geschikt voor de meeste accu- en klopboormachines. De boren zijn beschikbaar voor drie verschillende materialen: hout, steen en metaal. Dit zijn ook direct de materialen waar het vaakst mee geboord moet worden. Van elke materiaalsoort zijn drie verschillende diameters: 5, 6 en 8. Dit maakt het Makita 9-delige set een compleet set voor iedere beginnende klusser. Het is handig verpakt in een kunststof behuizing zodat je het naar iedere klus mee kunt nemen.

 

Door steen en beton met de 5-delige Makita borenset

Makita Borenset 5-delige SDS-Plus B-49052De meeste klussers hebben een boormachine om door verschillende materialen te boren. Ga je door steen of wil je boren in beton? Dan is de 5-delige Makita borenset een goede keus. Deze boren zijn gemaakt om door dit harde materiaal heen te boren en passen perfect op steen- en betonboren met een SDS-plus boorkop. Deze SDS-plus aansluiting kun je met deze boren dus zuivere gaten maken in steen of beton, zonder dat ze losslippen of niet goed genoeg vastzitten. In deze borenset zit een boor met een afmeting van 5 mm, twee van 6 en twee van 8 mm. Hiermee heb je altijd voldoende keus en een goede voorraad.

 

Makita borenset | Verschil tussen beide borensets

Beide borensets kun je goed gebruiken voor diverse klus-soorten. Het belangrijkste verschil is het materiaalsoort maar ook de verschillende aansluitingen. Het is belangrijk om te kijken welke soort boormachine je in huis hebt, zodat je op basis hiervan kunt kijken welk borenset je nodig hebt. Heb je een accuboormachine? Dan is de kans groot dat je hiervoor een borenset moet aanschaffen met een snelspan-aansluiting. Een steen- of betonboor betekent dat je een set nodig hebt met een SDS-plus aansluiting. De boren kun je vervolgens makkelijk en snel aansluiten op de boor, afhankelijk van de juiste afmeting en het materiaalsoort.

 

De kwaliteit van Makita borensets

De boren van beide sets zijn gemakkelijk te bevestigen op de boormachine en dat maakt ze makkelijk om mee te werken. Daarnaast zijn ze krachtig, sterk en effectief, zodat ze moeiteloos door harde materialen heen kunnen boren. Met deze borensets van Makita in combinatie met een boormachine van Makita of en ander merk ben je verzekerd van een snelle klus waarin je gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardig geslepen boren met een titanium coating. De garantie op de boren van Makita is drie jaar en ze zijn bij diverse webshops te koop.

Bestel direct Makita borensets
Nu bestellen