Makita DHP459SFE 18V accuboormachineMakita DHP459SFE accuboormacine 18V | Hoge spanning. Stabiliteit. Looptijd. Dit zijn slechts enkele van de uitstekende functies van de Makita DHP459SFE boormachine. Het is een krachtige, efficiënte combiboor, uitgerust met een borstelloze motor, die meer kracht en run time levert dan een standaard geborstelde motor. Een borstelloos boormachine ontwerp kan de levensduur van het gereedschap en de batterijen verlengen als gevolg van verminderde wrijving en warmteopbouw binnen het apparaat. Een versnellingsbak met 2 versnellingen en een trigger met variabele snelheid geven extra controle. Deze boormachine wordt geleverd met een snelspan klem met enkele huls voor eenvoudige vervanging van de boor.

Vergelijk Makita boormachines
Nu vergelijken

De producent is ervan overtuigd dat de motor de sleutel is tot een goed elektrisch gereedschap. DeWalt heeft een vergelijkbare filosofie en daarom produceerden ze een borstelloze motor. Makita produceert uitstekende motoren en ze gebruiken eersteklas staal voor hun tandwielen en assen. Vervolgens testen ze al hun producten grondig voordat ze de fabriek verlaten. Het komt er hier op neer dat ze enkele van de hoogste kwaliteit boormachines op markt bouwen en leveren deze tegen een gemiddelde prijs.

Inhoudsopgave

Makita

Het merk Makita is een Japans bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de gereedschapsindustrie. In 1991 kochten het bedrijf het merk Dolmar over en dat gaf hen de mogelijkheid om uit te groeien naar gereedschap voor tuinieren in de open lucht. Ze zijn zonder enige twijfel een van de allerbeste als het gaat om nieuwe en innovatieve technologie. Hun voornaamste onderzoeks- en ontwikkelingscentrum is gevestigd in Japan en het bedrijf investeert veel veel geld in functies zoals lithium-ion batterijen, verbeterde stofafzuigsystemen en batterijlaadsystemen.

Functies en voordelen

 • Levensduur van de batterij: de batterij van de borstelloze boormachine van Makita werkt extra lang. Hij werkt twee keer zo lang dan veel andere boormachines en heeft dus een voortreffelijke run time!
 • Comfort: het toestel heeft een gebalanceerd ontwerp en dit maakt het werken met de accuboor licht en een comfortabele. De rubberen handgreep is perfect voor de grip. Door het stabiele ontwerp van Makita is deze machine uitermate goed in balans te krijgen bij het plaatsen van schroeven of boorgaten.
 • Werkbaarheid: het werklampje op de Makita DHP459SFE is helder. Makita heeft deze boor 16 koppelinstellingen plus boor- en hamermodus gegeven. In combinatie hiermee heeft de accu boormachine ook een versnellingsbak met twee versnellingen en een trekker met variabele snelheid. Het geheel metalen tandwiel staat gelijk aan duurzaamheid.

Specificaties DHP459SFE

 • 2 x 3.0 Ah Li-ion batterijen
 • Variabele en omgekeerde snelheid met 2 snelheden
 • 60 minuten oplaadtijd
 • 13 mm Snelspanboorhouder
 • 16 Koppelinstellingen + Boor + hamerboor
 • Volledig metalen versnellingsbak
 • Elektronische rem
 • Rubberen handgreep
 • LED werklamp
 • Max. boorcapaciteit in metselwerk: 13 mm, hout 38 mm, staal 13 mm.
 • Max. koppel 45 Nm hard/25 Nm zacht
 • Aantal laadsnelheden: 0-400 / 0-1.500rpm
 • Impact rate: 0-6.000 / 0-22.500bpm
 • Totale lengte: 192 mm
 • Gewicht: 1.7 kg

Voor wie is de Makita accuboormachine geschikt?

Deze boormachine van Makita is geschikt voor de meeste doe-het-zelf klussers. De machine is zeer goed hanteerbaar, ligt goed in de hand en kun je gebruiken voor alle klussen in huis. Deze boormachine is niet geschikt voor professionele werkzaamheden, maar kan veel simpele klussen in huis perfect aan. Zelfs als je veel klussen wilt uitvoeren, dan zal je batterij het lang volhouden. Je kunt gaten boren, meubels repareren en zelfs steigerhouten tuin set in elkaar zetten met deze accuboormachine.

Makita DHP459SFE | Eindoordeel

Raden we de Makita DHP459SFE aan? Ja, als je een Makita liefhebber bent, zou dit een fantastische aanvulling zijn op je verzameling tools. En als je op zoek bent naar een merk dat bij je past, dan is deze boormachine een geschikte om mee te beginnen. Het is een geweldig hulpmiddel en een absoluut werkpaard. Dit specifieke model is een van de best beoordeelde van alle schroefboormachines. Voor een redelijke prijs krijgt dit model een goede beoordeling.

De boormachines van Makita bevinden zich aan de bovenkant van het prijspunt en variëren tussen €50-200 voor hun beste keuzes. Ze hebben het zeer onderscheidende blauwe en rode kleurenschema op hun merk. De boormachines zouden duurder zijn dan bijvoorbeeld de gemiddelde kosten van een boormachine in het Black and Decker bereik. Dat gezegd hebbende, is er geen twijfel mogelijk over de zeer hoge kwaliteit van al hun elektrische gereedschappen. De producent gebruikt de beste materialen die beschikbaar zijn en als je een Makita boormachine koopt, dan heb je een uitstekende tool in handen. De DHP459SFE accuboormachine wordt geleverd met 2 x 3 Ah-batterijen, oplader, riemclip en draagtas.

Bestel direct een Makita boormachine
Nu bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *