Inhoudsopgave

Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier

Makita heeft al veel verschillende boormachines en schroefmachines op de markt gebracht. Waar de een iets te kort komt, vult de ander dit weer aan. Hierdoor zijn er altijd veel verschillende modellen om uit te kiezen en kun je ervoor zorgen dat je een apparaat in handen hebt waar je alle klussen mee kunt gaan klaren. Zo heb je ook verschillende slagschroefmachines in het assortiment zitten. Een van de modellen die je niet moet vergeten tijdens jouw zoektocht is de Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier. Dit model heeft jou namelijk veel te bieden.

Vergelijk Makita slagschroevendraaiers
Nu vergelijken

Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier

De Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier is de beste oplossing voor iedere fanatieke klusser. Je hoeft niet per se een professional te zijn om ermee aan de slag te gaan, maar kunt wel dezelfde resultaten bereiken. Binnen een handomdraai zijn alle schroeven vastgedraaid en hoef je niet bang te zijn dat er iets loskomt. Als je dan toch een schroef los wilt krijgen, kun je met behulp van de schakelaar de schroefmachine omzetten. Het lichte gewicht zorgt er daarbij voor dat er weinig spierkracht vereist is en vermoeide armen zijn vanaf nu verleden tijd.

In de doos

  • Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaier

Makita DTD153Z 18V slagschroevendraaierDeze accu slagschroevendraaier van Makita is een schroefmachine waar weinig kennis voor vereist is. In een handomdraai heb je het apparaat werkende en kun je aan de slag gaan. Je hoeft namelijk helemaal geen instellingen te plaatsen. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel voor de gemiddelde klussers. Je hoeft de schroefmachine dan alleen nog maar op de goede plaats te houden, zodat de schroeven automatisch in ieder oppervlak gaan. Hierdoor wordt het direct een stuk eenvoudiger.

De Makita slagschroevendraaier kent daarbij ook geen onderhoud. De behuizing beschermt het apparaat namelijk tegen vocht en stof, waardoor er geen tot weinig slijtage aan plaats kan gaan vinden. Het enige waar je aan hoeft te denken is het opladen van de accu. Dit is niet altijd na iedere klus nodig, maar wel van belang om bij te houden wanneer je vaker aan de slag wilt gaan.

Voor- en nadelen van de Makita DTD153Z 18V slagschroefmachine

Een van de grootste voordelen van de Makita slagschroefmachine is dat je hem niet meer in hoeft te stellen. De schroefmachine is altijd gebruiksklaar. Dit maakt het voor de grove klussen de geschikte machine. Dankzij de energiezuinige koolborstelloze motor heb je er ook geen onderhoud meer aan. Dit maakt het eenvoudiger om ermee te gaan werken. Tevens heb je LED-verlichting tot jouw beschikking voor beter zicht. Houd er wel rekening mee dat de schroefmachine minder geschikt is voor de kleine schroeven. Hiervoor moet je toch naar iets anders gaan kijken, bijvoorbeeld naar een Makita 18v accuschroefboormachine.

Conclusie Makita slagschroevendraaier

De Makita DTD153Z 18V accu slagschroevendraaier kan een goede oplossing zijn als je niet van precisie houdt. De kleine schroefjes kunnen niet goed bevestigd worden vanwege het toerental. Echter is het wel de perfecte oplossing voor de robuustere meubelstukken. Je krijgt alle materialen aan elkaar bevestigd en hoeft niet na te denken over de instellingen. Voor de gemiddelde doe-het-zelver een droom die uitkomst. Zelfs met weinig verstand van klussen krijg je het immers voor elkaar om alles in elkaar te zetten. Wanneer je deze schroefmachine in handen hebt, kun je zelf bepalen wat je doet.

Bestel direct een Makita accu slagschroevendraaier
Nu bestellen