Makita DTD154ZJ slagschroevendraaier / Makita accuschroevendraaierMakita DTD154ZJ accuschroevendraaier: krachtpatser met ideale snelheid | Een slagschroevendraaier is een must voor iedere klusser die regelmatig in de weer is in en rondom het huis. De professionals zullen veel baat hebben bij Makita DTD154ZJ, een accu slagschroevendraaier met een krachtige werking, geschikt voor zowel lichte als zwaardere klussen, waaronder schroef- en montagewerk. Dit is waarom klussers die in het bezit zijn van een Makita boormachine vaak kiezen voor een dergelijk model. Deze schroefmachine wordt namelijk gebruikt door heel veel fanatieke doe-het-zelvers en professionele klussers. Hoewel deze uitvoering zonder accu geleverd wordt is het model een slimme aankoop vanwege de vele voordelen die de schroefmachine met zich meebrengt.

Vergelijk Makita schroefmachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Makita accuschroevendraaier | Geschikt voor zeer zware montageklussen

Een belangrijk pluspunt van deze Makita accuschroevendraaier is de draadloze stroomvoorziening. Omdat deze voorziening wordt geregeld via de accu kun je dus snoerloos aan het werk gaan. Geen gedoe meer met snoeren die in de weg zitten. Dankzij een koppel van 175 Nm is de Makita accuschroevendraaier zeer geschikt voor zeer zware schroefklussen waarbij veel kracht vereist is. Daarnaast is de schroefmachine afgesteld op teks- of zelfborende schroeven, waardoor het een ideaal apparaat is om te gebruiken voor iedere klus. De schroefmachine heeft een elektrisch instelbaar koppelniveau met drie standen, wat het model gemakkelijk maakt om overal mee te werken.

 

Makita accuschroefmachine | LED-verlichting en softgrip

De DTD154ZJ accuschroefmachine is een compact en lichtgewicht model die ervoor zorgt dat je hem makkelijk kunt gebruiken. Daarnaast is hij ook zeer goed geschikt voor gebruik in kleinere en krappe ruimtes. Is deze krappe ruimte ook slecht verlicht is? Maak dan gebruik van de geïntegreerde LED-verlichting waarmee je goed in de gaten kunt houden wat je doet. De verlichting is gemakkelijk aan en uit te schakelen. Een ander groot voordeel van de Makita schroefmachine is de softgrip. De softgrip zorgt ervoor dat het apparaat lekker in de hand ligt en de kracht is verdeeld over alle vingers. Voor klussen buitenshuis kun je de het gereedschap meenemen in de bijgeleverde koffer.

 

Makita slagschroevendraaier | Licht- en knippersignaal bij overbelasting

Deze innovatieve Makita slagschroevendraaier houdt de gebruiker middels een lichtsignaal op de hoogte van de resterende batterijcapaciteit. Met de speciale beveiligingselektronica schakelt het apparaat zelf uit bij overbelasting en geeft dit aan met een knippersignaal. Bij het loslaten van de schakelaar stopt de machine direct, dit komt door de varioschakelaar en de elektrische motorrem. Bij aanschaf van deze Makita slagschroevendraaier wordt geen accu bijgeleverd. Die kun je zelf los online bestellen. Wel zit er een speciale koffer bij, één schroefbit en een draaghaak. De koffer is stevig, stapelbaar en heeft een speciaal vergrendelsysteem.

 

Makita DTD154ZJ | Overige kenmerken

  • Brushless motor: deze schroefmachine is energiezuinig, omdat de motor is uitgerust met een onderhoudsvrije koolborstelloze motor. Deze motor is krachtiger en heeft een grotere autonomie.
  • Sterke accu: de Lithium-ion accu van maar liefst 18 volt maakt deze schroefmachine tot een van de krachtigste in zijn soort.
  • Staal: het slagwerk is van gehard staal en de behuizing is van kunststof bekleed metaal, toch weegt de schroefmachine slechts 1.2 kg.
  • Bescherming: de DTD154ZJ staat garant voor XPT: eXtreme Protection Technology. Dit maakt het product stof- en waterbestendig.

 

Bestel direct een Makita schroefmachine
Nu bestellen