DeWalt 32-delige Bit- en Borenset - snelspan bitsetSnelspan bitset kopen? | Wanneer je gaat klussen in huis is het handig om de juiste materialen in huis te hebben. Misschien ben je een fanatieke doe-het-zelver en ben je bekend met gereedschap of ben je juist een klusser die slechts sporadisch een klusje in of rondom het huis doet. Voor klussen waarbij geboord moet worden, heb je natuurlijk bits nodig, verwisselbare schroevendraaierstiften waar iedere schroef er een van heeft. Accuboormachines hebben vaak een snelspan-boorkop. Met een complete bitset die aangesloten kan worden op een snelspan-boorkop ben je op alles voorbereid en kun je met een gerust hard gaan klussen. Er zijn een aantal bitsets die je aan kunt schaffen voor een snelspan-boorkop.

Vergelijk de beste bitsets
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Makita bitset: 31-delig

Met de 31-delige snelspan bitset van Makita komt iedere klusser beslagen ten ijs. Of je nu een bed in elkaar gaat schroeven, een tafel wil maken of juist uit elkaar wilt halen: de Makita bitset is een ideaal hulpmiddel. De bits van de meestgebruikte schroeven zitten in dit handige kunststof kistje en het zal dan ook bijna niet voorkomen dat je een bit nodig hebt die niet in deze set zit. In het kistje zit ook een magnetische bithouder, waarmee je snel en makkelijk tussen de bits kunt wisselen, zonder dat je vertraging oploopt.

 

Makita bitset: 61-delig

Je hebt natuurlijk altijd baas boven baas en dat geldt ook voor de snelspan bitsets. De 61-delige Makita bitset heeft verschillende bits dubbel, zodat je zeker weet dat je nooit verlegen zult zitten om een bit, ook niet wanneer je er een kwijtraakt. Ook heeft deze set bitjes diverse passingen van Phillips, Pozidriv, TORX en Sleuf. De bitjes zitten in een kunststof box, die je gemakkelijk mee kunt nemen naar elke klus. Je schuift de box uit elkaar en kunt dan kiezen voor de bit die je nodig hebt. Ook hier zit een magnetische bithouder bij.

 

Black & Decker bitset: 21-delig

Een voordelige variant is de snelspan bitset van Black & Decker. In deze verpakking vind je 21 bits, waaronder voor Phillips, TORX en Pozidriv. Ook met deze bits kun je de meeste klussen klaren, omdat dit de meestgebruikte bits zijn. Ze zijn aansluitbaar op snelspan-boorkoppen en makkelijk te verwisselen. Ook bij deze set zit een bithouder waarmee je de bits zelf snel kunt verwisselen. De Black & Decker bitset is voordelig en de kwaliteit is uitstekend, waarmee het een uitstekende keus is voor de aanschaf van een set bitjes. Voor echte doe-het-zelvers is dit een prima beginners set.

 

Snelspan bitset | Voor ervaren en onervaren klussers

Er is voor ieder wat wils: de ervaren klusser heeft baat bij een uitgebreide set van Makita, terwijl de beginnende en onervaren doe-het-zelver juist beter uit de weg kan met een Black & Decker bitset. Hoewel de een meer uitgebreid is dan de ander kunnen met alledrie de snelspan bitsets zowel kleine als grotere klussen gedaan worden. Heb je een accuboormachine met een snelspan-boorkop? Dan zijn deze bitsets de beste keus, omdat ze op een snelspan-boorkop aangesloten dienen te worden.

Bestel direct de beste bitsets
Nu bestellen