Voor een goede klopboormachine of accuboorschroevendraaier kun je gerust verschillende fabrikanten van boormachines vergelijken. Maar een merk waar je altijd op kunt vertrouwen is Metabo. Het in 1923 opgerichte bedrijf is gestart met het produceren van handboren. Boormachines worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in het Duitse Nürtingen en van daaruit verspreid over de hele wereld gebruikt. Ze staat bekend om haar innovatieve ideeën en uitstekende service. Middels een modern productieproces kan maximale efficiëntie worden bereikt zodat de gebruiker een perfecte Metabo boormachine thuis kan verwachten wanneer hij of zij er een bestelt. Recent heeft het bedrijf haar nieuwe LiHD accu-packs geïntroduceerd, welke bestaan uit 4.0 Ah en 8.0 Ah varianten (400 tot 3.200 Watt). Op deze manier kun je als klusser rekenen op maximale prestaties voor een lange periode.

Vergelijk de beste Metabo boormachines
Nu vergelijken

 

Inhoudsopgave

Assortiment boormachines en schroefmachines

De leverancier heeft bied een compleet assortiment aan. Je kunt hier terecht voor accuboormachines, klopboormachines, boorhamers, accu boorschroevendraaiers, slagmoersleutels en combisets.

 

Metabo boormachine kopen?

Metabo accuboormachine / Deze Metabo boormachine kopen?

Wil je een Metabo boormachine kopen, dan kun je voor dit merk niet altijd terecht bij een bouwmarkt. Bij het online kopen van een Metabo boormachine kun je kiezen uit een groot assortiment aan boormachines. Zoe je een accuboormachine voor het boren in hout, metaal en zachte stenen, of misschien toch een klopboormachine voor het boren van gaten in bakstenen en tegels? Of je nu flexibel wilt kunnen werken met een Metabo boormachine die werkt op netstroom, of een accuboormachine nodig hebt, er is voor iedere klus en goed gereedschap te vinden.

 

Metabo accuboormachine

Metabo BS 18 Quick Mobile accuboormachineDe Metabo BS 18 Quick Mobile is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een goede accuboormachine inclusief een complete set met accessoires om gelijk met je klus te kunnen starten. Naast een koffer vol met bits, en boren krijg je twee 18 Volt accu’s van het Metabo Ultra M platform meegeleverd, ieder met 2 Ah aan capaciteit. Het opladen van een accu gaat met de meegeleverde lader in 60 minuten. Daarnaast kun je in slecht verlichte omgevingen prima schroeven (maximaal koppel van 48 Nm) en boren door de geïntegreerde verlichting aan te zetten. De afneembare boorkop helpt je om snel te wisselen van boren naar bits om omgekeerd zodat je geen tijd verliest met je klus. Verder wordt nog een handige riemhaak, snelspanboorhouder, handleiding en koffer meegeleverd. Je kunt eigenaar worden van deze Metabo boormachine voor een bedrag van rond de 200 Euro. Heb je geen behoefte aan de complete set met toebehoren, dan kun je eens kijken naar de Metabo BS 18 2,0 Ah, welke te koop is voor een bedrag rond de 150 Euro.

Bestel direct een Metabo accuboormachine
Nu bestellen

 

Metabo klopboormachine op accu

Metabo klopboormachine

Om te kunnen boren in zowel hout, gips, metaal als in bakstenen en tegels gebruik je het liefst een klopboormachine. Zo kun je kiezen voor de SL 18 Mobile, maar er is nog een ander model op de markt. De Metabo SBE 650 Mobile klopboormachine is met een aanschafprijs van rond de 125 Euro scherp geprijsd. Prijzen van de duurdere Metabo accuklopboormachines lopen daarna op tot ongeveer 300 Euro. Echter, met de SBE 650 Mobile kun je de meeste boorklussen in en rondom je woning prima volbrengen. Het apparaat is voorzien van een diepteaanslag zodat je niet per ongeluk te diep boort. Deze dieptestop bevindt zich op de handgreep welke ook nog eens verstelbaar is naar bijvoorbeeld de zijkant.

Boorcapaciteiten

Het boren in hout kan tot een boordiameter van 30 millimeter. De maximale boorcapaciteit bij metaal is 13mm en die voor (harde) stenen 16 mm. Met een vermogen van 650 watt is het apparaat voldoende krachtig voor de meeste boorwerkzaamheden rondom het huis. Bij het boren in slecht verlichte omstandigheden heb je wel een aparte lichtbron nodig, want de SBE 650 Mobile heeft geen geïntegreerde verlichting. Bestel je deze Metabo boormachine, dan wordt hij compleet geleverd met accessoirekoffer en een assortiment van de meest gebruikte bits en boren. Een van de beste klopboormachines die je kunt kopen.

Bestel direct een Metabo klopboormachine
Nu bestellen

 

Metabo combihamer met draaistop

Metabo KHE 2860 Quick Limited Edition combihamerZoek je een goede Metabo boormachine op netstroom die in beton kan boren en ook nog eens geschikt is om te beitelen en te breken? Al deze werkzaamheden voer je zonder mokken uit met de Metabo KHE 2860 Quick Limited Edition. De boorhamer heeft een vermogen van 880 watt en een nette slagkracht van 3.2 Joule. Ergonomisch en veilig werken doe je door de tweede handgreep te bevestigen. Door het lichte gewicht van 3.1 kg is de KHE 2860 Quick Limited Edition geschikt om intensief en voor langere tijd mee te werken. Boorcapaciteiten liggen op 28 mm in beton, 32 mm in hout en 13 mm in metaal. Voor voor zacht steen zoals gips, zandsteen en metselwerk is de maximale boordiameter 68 mm. De machine krijg je thuis inclusief een snelspanboorhouder, SDS-plus hamerboorhouder, boortedieptegeleider, handleiding en een koffer. Het apparaat met toebehoren kost rond de 180 Euro.

Bestel direct een Metabo combihamer
Nu bestellen

 

Metabo boormachine aanbiedingen

Voor het klussen in en om het huis is het wel net zo gemakkelijk om een eigen apparaat te hebben. Natuurlijk kun je iedere keer je buurman vragen of je de machine mag lenen, maar liever heb je natuurlijk gewoon eigen gereedschap. Daarom loont het altijd om te zoeken naar beste aanbiedingen. Met een scherpe Metabo boormachine aanbieding krijg je soms leuke extra’s krijgt, zoals een tweede reserve accu of een bit- of borenset. Wil je direct de betere aanbiedingen opzoeken? Voor de meest actuele aanbiedingen ga je naar onze speciale aanbiedingen pagina. Vanuit hier kun je gelijk door klikken naar de beste deal van dit moment.

Metabo boormachine garantie

Wie bewust kiest voor de beste kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid zal blij zijn met de garantieperiode die geboden wordt. Met de XXL variant wordt je normale boormachine garantie gratis en voor niets verlengd naar drie jaar. Het enige wat je moet doen, is het product binnen vier weken na aanschaf registreren op de website zodat je het XXL-garantiecertificaat kunt downloaden. Deze dien je dan bij de originele factuur te bewaren, mocht je aanspraak willen maken op garantie.