Parkside boormachine van Lidl | In de Lidl shop kun je diverse Parkside accu boormachines kopen. De boormachines van Lidl onderscheiden zich van andere boormachine merken door de lage prijs. Het zijn prima machines voor de gebruikelijke huis-tuin-en-keuken klusjes en zeker het bekijken waard voor de klusser die niet al te veel geld uit wil geven voor een goede boormachine. Laten we eens kijken welke snoerloze Parkside accu schroefboormachines op dit moment worden aangeboden en voor welke klus een Lidl boormachine kopen een goed idee is.

Vergelijk de goedkoopste boormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Aanbieding Lidl shop | 1 | Lidl boormachine Parkside 12 Volt

Parkside accu-schroefboormachine 12V / Lidl boormachineDe Parkside accu-schroefboormachine van 12V is een kleine, 1 kg lichte en compacte boormachine waarmee je kunt boren, maar ook mee kunt schroeven. Je wisselt snel tussen beide functies door middel van de boorkop welke je zonder gereedschap kunt bedienen. Ten aanzien van de aandrijving is te melden dat de Lidl boormachine werkt met twee versnellingen (350 tpm en 1.200 tpm), waarmee je voor iedere klus eenvoudig het gewenste toerental instelt. Het maximale draaimoment ligt op 25 Nm, de maximale boordiameter in hout is 25 millimeter en in staal 8 millimeter. De boorhouder heeft een spanbereik tot 10 millimeter. Het toestel beschikt daarbij over 19 draaimoment instelling, een boorinstelling, spilvergrendeling en een magneetbithouder in de spil. Voor werken in donkere ruimtes kun je met deze Parkside accu-schroefboormachine de led verlichting aanzetten. Is de accu leeg? Met ongeveer 60 minuten is de 1.5 Ah sterke lithium-ion accu weer opgeladen.

Lidl accuboormachine kopen?

Deze Parkside boormachine is verkrijgbaar in de Lidl shop voor 40 Euro (excl. verzendkosten). Let op! Er is ook een variant te verkrijgen met een een maximale boordiameter van 20 millimeter in hout, een tweede versnelling van maximaal 1.300 tpm, een koppel van 22 Nm en een accucapaciteit van 2 Ah. De prijs van deze Lidl boormachine ligt ook op 40 Euro.

 

Aanbieding Lidl shop | 2 | Lidl boormachine Parkside 20 Volt

Voor de zwaardere klussen kun je kiezen voor de Parkside accu-schroefboormachine van 20 volt. Met een lithium-ion accu van 2.5 Ah kun je wel even voort en is de batterij leeg, dan is deze binnen 45 minuten opgeladen middels de bijgeleverde snellader. De Parkside accu-schroefboormachine heeft een duurzame en efficiΓ«nte koolborstelloze motor zodat je geruime tijd met het elektrisch gereedschap klussen uit kunt voeren. Er zijn twee versnellingen en een traploze toerentalregeling aanwezig. Het toerental in de eerste versnelling ligt op maximaal 500 tpm, waarbij de tweede versnelling deze op 2.000 tpm kan draaien. Het draaimoment is hoger dan bij de Lidl boormachine van 12 volt, en bedraagt 60 Nm. Daarmee is deze toch redelijk goedkope boormachine Ideaal voor de wat zwaardere schroefklusjes.

Overig

Werken op slecht verlichte plekken wordt eenvoudiger met de ingebouwde werklamp. Ook kun je snel wisselen tussen bits en boren en is het mogelijk om gereedschapsloos te schakelen tussen de schroef- en boorfunctie. Bij hout ligt de boorcapaciteit op 38 millimeter en bij staal op 13 millimeter. De boorhouder heeft een spanbereik heeft van maximaal 13 mm. Bestel je de Lidl accuboormachine, dan krijg je er een opbergkoffer bij. Prijs? De Parkside boormachine is in de Lidl shop verkrijgbaar voor 90 Euro (excl. verzendkosten).

 

5 thoughts on “Parkside accu-schroefboormachine van Lidl

  1. Hallo,

    Een opmerking, er is een degelijk verschil tussen de Parkside 20V range en de Parkside Performance 20V range. Zoals uit bovenstaand verhaald duidelijk wordt, gaat u daar niet helemaal vanuit, of u heeft een typfout gemaakt. In de Parkside Performance familie is namelijk alleen nog maar de multitool en de accu schroef-boormachine te verkrijgen, welke inderdaad een BL motor hebben, de gewone Parkside 20V apparaten niet. De accu’s zijn helaas onderling niet uit te wisselen.

  2. De huidige parkside schroefboor machine met de 2,4 ah accu heeft in tegenstelling tot uw bericht geen koolborstelloze motor meer. Was inderdaad alleen voorbehouden aan de zogenaamde performance groep die ook uitgerust was met een 20v 5.0 ah accu. Maar deze serie was tot nu toe slechts eenmalig verkrijgbaar. En inderdaad was deze serie ook duurder dan de standaard 20v familie uitvoering die nu nog steeds verkrijgbaar is in de Lidl shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *