Lidl Shop Parkside klopboormachine | Ben je op zoek naar een goedkope klopboormachine van Lidl, dan heeft de supermarkt twee samen in de aanbieding. Enerzijds een klopboormachine die werkt op netspanning en voor de flexibele klusser een Parkside accuklopboormachine. In de Lidl Shop vind je een aardig aanbod van boormachines die gunstig geprijsd zijn. Ideaal voor de incidentele klusser die niet teveel geld uit wil geven aan elektrisch gereedschap om af en toe iets te boren of te schroeven. Mocht je niet alleen in hout, metaal of zacht steen willen boren, maar ook in hard steen en beton? Dan komt een Lidl klopboormachine op netspanning of een Lidl accuklopboormachine goed van pas.

Vergelijk de goedkoopste klopboormachines
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Parkside klopboormachine 750 Watt

Lidl Parkside klopboormachine 750 WattDe Parkside klopboormachine van 750 Watt kost rond de 30 Euro (excl. verzendkosten) en is in online de Lidl Shop te verkrijgen. Het apparaat is lichtgewicht en heeft een extra verstelbare handgreep zodat je geruime tijd comfortabel kunt werken. Met een traploze toerentalregeling en vermogen van 750 Watt is de Pakside klopboormachine stevig genoeg voor de meeste schroef- en boorklusjes in en om het huis. Daarnaast is te diep boren geen zorg meer, doordat het toestel is voorzien van een diepteaanslag. Wat is de maximale boorcapaciteit van deze Parkside klopboormachine? De maximale boordiameter in hout is 25 millimeter, metaal 8 millimeter en beton ligt bij 10 millimeter.

Schroeven en garantie

Ook schroeven indraaien? Het koppel (draaimoment) van de Lidl klopboormachine is 10 Newtonmeter, waarmee je prima een schroefje vast en los kunt draaien. Wil je echter zware schroefwerkzaamheden uitvoeren, dan kun je beter een Lidl klopbboormachine met hoger koppel kiezen, of bijvoorbeeld een slagschroevendraaier kopen. Het maximale spanbereik van de boorhouder bedraagt 13 millimeter. Zoek je een Parkside klopboormachine op netspanning, dan is dit een exemplaar wat je moeilijk kunt laten liggen. En met de garantie van 3 jaar, ben je ervan verzekerd dat je zeker een aantal jaren van de Lidl klopboormachine kunt genieten. Wil je meer bewegingsvrijheid en niet afhankelijk zijn van een stopcontact en verlengkabel? Dan kun je beter een Parkside klopboormachine op accu kopen.

 

Parkside accuklopboormachine 20V

Lidl Parkside accuklopboormachine 20 VKlussers die houden van vrijheid en graag snoerloos schroeven en boren, kunnen een Parkside accuklopboormachine kopen. Het voordeel ten opzichte van een klopboormachine op netstroom is dat je niet vastzit en gebonden bent aan een stopcontact. Het toestel heeft twee mechanische versnellingen, zodat schroeven en boren nog gemakkelijker gaat. De maximale boordiameters zijn als volgt: Hout 30 mm, staal 13 mm, tegels 15 mm. In vergelijk met de Lidl klopboormachine op netstroom heeft de Lidl accuklopboormachine een hoog koppel. Met een boorhoudercapaciteit van 13 mm en een maximaal draaimoment van 40 Nm kun je daarbij de wat zwaardere schroefklussen aan, ook in slechter verlichte plekken door middel van het inschakelen van de ingebouwde led-werklamp.

Meegeleverde accessoires

estel je deze snelspan Parkside accuklopboormachine, dan krijg je een extra handgreep, accu en 60 minuten snellader meegeleverd, waarbij de 20 Volt lithium-ion accu van 2 Ah compatibel is met alle elektrische apparaten uit de “X 20 V Team” serie. De prijs van de Parkside accuklopboormachine ligt zo rond de 60 Euro (excl. verzendkosten), wat niet duur is voor een accuklopboormachine.

 

Lidl klopboormachine Parkside | Accessoires

Koop je een Lidl klopboormachine op netspanning of Lidl accuklopboormachine, dan zitten hier geen bits en boren bij. Bitjes gebruik je voor het schroeven, waarbij je boren nodig hebt voor het creëren van gaten in divers materiaal. Zowel de bitjes als boren worden in de boorkop bevestigd. Deze materialen benodigen allen hun eigen soort boren zoals houtboren voor hout en betonboren voor het boren in beton. In de online shop kun je ook diverse boormachine accessoires kopen, zoals schroeven en bit- en boren sets, waarin je de meest gebruikt bits en boren vindt. Met deze setjes ben je goed voorbereid op je klus die je met je Lidl accuklopboormachine wilt gaan uitvoeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *