Powerplus POWE00015 accuschroevendraaierPowerplus POWE00015 accuschroevendaaier: handige hulp bij de kleinere klussen | Voor iedere doe-het-zelver of fanatieke klusser is de Powerplus POWE00015 een absolute must. Hoewel deze accuschroevendraaier klein en compact is, kun je er een heleboel werk mee verrichten. Je kunt er geen boorwerkzaamheden mee verrichten maar de Powerplus POWE00015 is wel uitermate geschikt voor schroeven. Gebruikers zijn vol lof over de accu schroefmachine en prijzen hem vooral om zijn gebruiksgemak. Toch zijn er nog meer voordelen die de Powerplus accuschroevendraaier met zich meebrengt. Het in elkaar zetten van een tafel, stoel of kledingrek is met deze handige schroefmachine zo gebeurd!

Vergelijk Powerplus accuschroevendraaiers
Nu vergelijken

Inhoudsopgave

Nooit meer een boormachine nodig

Hoewel de Powerplus POWE00015 niet geschikt is voor zwaardere klussen dient hij als uitstekende assistent bij de kleinere klussen in en rondom huis. Dit komt vooral vanwege het compacte model en het enorme gebruiksgemak. Mede dankzij het model en de softgrip kun je de accuschroevendraaier gemakkelijk vasthouden en makkelijk meebewegen. De accuschroevendraaier is niet zwaar en is dus ook makkelijk te tillen. Daarnaast hoef je dankzij deze handige schroefmachine geen gebruik meer te maken van zware boormachines want voor kleine klussen heb je ook niet meer nodig dan alleen de POWE00015.

Draaibaar handvat voor een beter bereik

Gebruikers van de POWE00015 vinden de accuschroefmachine vooral lekker licht, niet duur maar ook gemakkelijk in gebruik. Een ander positief detail is het minimalistische en strakke uiterlijk van het toestel. Dit geeft een moderne maar ook stevige look aan de accu schroefmachine. Tevens zijn er dankzij de draaibare schroefkop meerdere standen beschikbaar, die ervoor zorgen dat je ook op moeilijk bereikbare plekken kunt schroeven. Lastig bereikbare plekken zoals onder een tafel of achter een wand zijn dankzij het handvat, die je zowel recht als in een hoek van 90 graden kunt draaien, ineens gemakkelijk te bereiken.

Powerplus POWE00015 accuschroevendraaier | Innovatief en betaalbaar

Een ander handig voordeel die de Powerplus POWE00015 met zich meebrengt is het bezit van een Lithium-ion accu van 3.6 volt. Deze accu staat bekend om zijn energiedichtheid, maar is ook milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur. Bij aankoop van deze schroevendraaier krijg je een acculader waarmee je de accu kunt opladen. Het kost drie uur om de accu volledig op te laden. Naast feit dat dat de Powerplus accuschroevendraaier een goedwerkende schroefmachine is, hoef je er ook niet veel voor te betalen. Daarnaast is het apparaat zeer goed betaalbaar en in ruil daarvoor krijg je kwaliteit en innovatie.

Extra specificaties

Deze handige Powerplus POWE00015 accu schroevendraaier heeft nog een aantal andere handige extra’s en specificaties die het noemen waard zijn:

  • Werklicht: de POWE00015 heeft een handig werklicht waarmee je ook in het donker of op minder verlichtte plekken prima aan het werk kunt.
  • Krachtige accu: de accu van deze schroefmachine is een krachtige variant waarbij je geen last hebt van geheugeneffect en zelfontlading. Wanneer het apparaat een poos niet gebruikt is kun je direct weer aan de slag.
  • Garantie: op de producten van Powerplus zit een garantie van 2 jaar op het gereedschap dat vooral voor af-en-toe gebruik is.
Bestel direct een Powerplus accuschroevendraaier
Nu bestellen