Inhoudsopgave

TROTEC accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V

Soms is het belangrijk om extra krachtige apparaten in huis te halen om verschillende klusprojecten in en rondom het huis aan te kunnen pakken. Je wilt namelijk niet alleen een simpele schroef ergens indraaien, maar ook de grotere projecten zonder veel spierkracht aan kunnen pakken. Het is daarom verstandig om de verschillende mogelijkheden voor jezelf op een rijtje te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V. Ontdek snel de voordelen en waarom je hem mee moet nemen in jouw vergelijking.

Vergelijk Trotec accu draaislagschroevendraaiers
Nu vergelijken

Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V

De Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V voorziet jou van alle kracht en uithoudingsvermogen die je nodig hebt om de schroeven weer aan te kunnen draaien. Dankzij de automatische inschakeling van het slagmechanisme is er geen spierkracht meer nodig. Je hoeft alleen nog maar te schakelen tussen het vastdraaien en losmaken van de schroeven, zodat je zelf bepaalt waar je mee aan de slag gaat. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je zelfs op de moeilijkste plekken aan het werk kunt gaan.

In de doos

  • Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20V

Trotec accu draaislagschroevendraaier PIWS 10-20VAls je gaat kijken naar de bediening van de Trotec PIWS 10-20V accu draaislagschroevendraaier  dan is er weinig voor nodig om het apparaat aan de praat te krijgen. Je kunt de koppelstanden zelf instellen, waardoor je er zeker van bent dat het apparaat gaat doen wat jij wilt. Ook het toerental is stapsgewijs in te stellen. Als je eenmaal de juiste instellingen hebt geplaatst, dan hoef je er niet meer naar om te kijken tijdens de werkzaamheden.

Wat betreft het onderhoud is het al net zo gemakkelijk. De accu slagschroefmachine heeft namelijk weinig nodig om een lange levensduur te krijgen. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de accu aan de lader leggen, zodat je bij een volgende klus direct aan de slag kunt. Tevens kun je de verschillende bitjes en andere losse onderdelen loskoppelen, waardoor je niets kwijt kunt raken tijdens het opbergen. Met een beetje schoonmaak verleng je de levensduur nog extra.

Voor- en nadelen van de Trotec accu draaislagschroefmachine PIWS 10-20V

Als je deze draaislagschroevendraaier in handen hebt, ben je verzekerd van een krachtige accu waarbij geen zelfontlading plaats gaat vinden. Ook is de accu met meerdere apparaten van de fabrikant te combineren. Als er een keer een accu leeg is, kun je dus gewoon verder. Deze schroefmachine is geschikt voor zowel de lichte als de zware klussen. Je hoeft dus niet meer apparaten aan te schaffen voor jouw huishouden. Houd er dan wel rekening mee dat je meer geld kwijt bent om het apparaat in huis te halen. Het toestel is niet de duurste, maar kan buiten jouw budget vallen.

Conclusie Trotec draaislagschroefmachine

De Trotec PIWS 10-20V accu draaislagschroevendraaier is voor de meeste klussers een must-have. De schroefmachine kan namelijk veel verschillende klussen aan, waardoor je alleen nog maar hoeft te zorgen dat je de extra bits aan gaat schaffen. Wanneer je dit apparaat koopt, hoef je hem alleen nog maar in te stellen om het gewenste resultaat te bereiken. Vergeet daarom niet om ook naar deze schroefmachine te kijken als je naar een nieuw model op zoek gaat en ga over op jouw keuze.

Bestel direct een Trotec accu draaislagschroefmachine
Nu bestellen