Inhoudsopgave

Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachine

Iedere doe-het-zelver heeft goede apparatuur nodig om de werkzaamheden snel uit te kunnen voeren. Zeker als hier een professioneel eindresultaat moet liggen, moet je ervoor zorgen dat je gaat investeren in goede powertools. Zo kan een schroefmachine niet ontbreken in jouw gereedschapskist. Er zijn veel fabrikanten die deze powertools kunnen leveren, waaronder ook Trotec. Naast Trotec luchtkoelers, heeft de fabrikant ook powertools in het assortiment. De Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachine is een van de modellen die opgenomen zijn in het assortiment en heeft jou veel te bieden. Zodra je weet wat de voordelen zijn, wil je eigenlijk niets anders meer.

Vergelijk Trotec schroefboormachines
Nu vergelijken

Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachine

De Trotec PHDS 11-20V is een professionele accuschroefmachine met boorcapaciteiten die niet mag ontbreken in huis. Deze machine zorgt er namelijk voor dat je niet alleen alle schroeven in de verschillende oppervlakten kunt aanbrengen, maar ook dat je kunt boren. Deze machine kent namelijk ook een boorstand, waardoor je niet direct naar andere powertools uit hoeft te kijken. Doordat de machine op basis van een accu werkt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je ergens niet bij kunt. Aan het einde van de dag ben je blij dat je deze investering gedaan hebt.

In de doos

  • Trotec PHDS 11-20V
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachine

Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachineWanneer je met de Trotec PHDS 11-20V accu klopboorschroefmachine aan de slag gaat, hoef je alleen maar een van de standen in te schakelen. Ook moet je ervoor zorgen dat je de juiste opzetstukken gebruikt. Voor het boren heb je immers andere onderdelen nodig dan wanneer je een schroef gaat plaatsen. Doordat de accuboormachine goed vast te houden is, kun je voldoende kracht zetten om iedere klus te klaren en is het werk binnen een korte tijd geklaard.

Als je klaar bent, hoef je alleen nog maar de Trotec accuboormachine op te bergen. Ook kun je de accu aan de oplader hangen. Zo voorkom je dat je uiteindelijk zonder machine komt te zitten. Tevens kun je de schroefmachine goed schoonmaken door alle onderdelen los te halen. Zo zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet en de levensduur van de machine kan worden verlengd.

Voor- en nadelen van de Trotec PHDS 11-20V accu klopboormachine

Deze accu klopboorschroefmachine kent verschillende voordelen. Je hebt namelijk altijd een apparaat waarmee gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Zo zit er een oververhittingsbeveiliging op en is er een veiligheidsschakelaar die het activeren van het apparaat tegengaat op momenten dat het niet zou moeten. Tevens kun je de gehele boormachine instellen naar eigen wens, zodat je er zeker van bent dat je de werkzaamheden goed uitvoert. Voor het totaalpakket hoef je nooit te veel te betalen, terwijl je toch kunt genieten van professionele powertools en de best werkende apparaten.

Conclusie Trotec boormachine

Als je op zoek bent naar een goede schroefmachine waarmee je ook direct kunt boren, dan is de Trotec PHDS 11-20V accu klopboormachine een model waar je naar uit moet gaan kijken. Deze schroefmachine kent een schappelijke prijs, waardoor hij in ieders budget kan passen. Als je jezelf daarbij bedenkt dat je geen ander apparaat meer aan hoeft te schaffen om de gaten in het oppervlak te maken, ben je al helemaal voordelig uit. Met slechts een aankoop kun je immers alle kanten op. Vergeet deze accuboormachine van Trotec daarom niet mee te nemen bij het maken van een vergelijking.

Bestel direct een Trotec schroefboormachine
Nu bestellen