Inhoudsopgave

Trotec PSCS 11-3.6V accu schroefmachine

Schroevendraaiers zijn vaak ondingen. Je moet precies weten welke je moet pakken en daarbij is er veel kracht vereist om de schroef goed in de oppervlakte te krijgen. Deze kracht is niet voor iedereen weggelegd, waardoor er altijd een stuk uit blijft steken en de materialen niet goed bevestigd zijn. Vooral bij de meubelstukken kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Het is daarom van belang dat je op zoek gaat naar de juiste powertools om de schroeven goed vast te kunnen zetten. Een van de opties die je dan hebt, is de Trotec PSCS 11-3.6V. Deze schroefmachine heeft jou veel te bieden.

Vergelijk Trotec accu schroefmachines
Nu vergelijken

Trotec PSCS 11-3.6V accu schroefmachine

De Trotec PSCS 11-3.6V is een geen boormachine, maar een schroefmachine waar een geïntegreerde 6-bit wisselaar in zit. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en kun je zo aan de slag. Met de knopdruk zorg je ervoor dat het magazijn omgedraaid wordt en je de werkzaamheden niet hoeft te onderbreken. Daarbij ben je ook voorzien van een magneethouder, die ervoor zorgt dat je in iedere houding aan het werk kan gaan en je het bitje niet gaat verliezen als je in een vreemde hoek moet gaan staan. Met deze accuschroevendraaier heb je dus alles bij de hand om aan de slag te gaan als een professional.

In de doos

  • Trotec PSCS 11-3.6V
  • Handleiding
  • Schroefbits

Bediening en onderhoud van de Trotec PSCS 11-3.6VTrotec PSCS 11-3,6V accu schroevendraaier

De Trotec PSCS 11-3.6V accu schroevendraaier is niet lastig om te bedienen. Doordat deze op een accu werkt, kun je overal aan de slag. Hiervoor kun je de mee geleverde bits gebruiken en een van de standen inschakelen zodat je het juiste toerental te pakken hebt. Je hoeft dan alleen nog maar een beetje kracht te zetten om de schroef goed in de oppervlaktes te hebben zitten.

Als je dan gaat kijken naar het onderhoud van de Trotec accuschroevendraaier ben je ook van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen maar alle losse onderdelen los te koppelen, waarna je het apparaat op gaat bergen. Zorg er dan wel voor dat er geen stof meer achter is gebleven. Dit kan namelijk grote gevolgen hebben voor de toekomst van het apparaat en je moet sneller naar een nieuwe machine uit gaan kijken.

Voor- en nadelen van de Trotec PSCS 11-3.6V

Als je gaat kijken naar de voordelen van de Trotec schroefmachine ben je direct overtuigd. Je hebt namelijk een alles-in-een apparaat in huis waarmee de schroeven niet meer zomaar loskomen. Daarbij ben je verzekerd van een sterke accu, waar zelfontlading uit den boze is. Dankzij met makkelijk te bedienen keuzesysteem zorg je ervoor dat je zelf niets meer te kort komt. Een klein minpuntje kan de koppelingsstap zijn. Hier is er namelijk maar eentje van op het apparaat. Je kunt hierdoor wellicht niet alles uitvoeren zoals je het gewend bent.

Conclusie Trotec accu schroefmachine

De Trotec PSCS 11-3.6V is een goede accu schroevendraaier voor iedere doe-het-zelver. Doordat je vanaf jouw aankoop eigenlijk nergens meer omkijken naar hebt, kun je ervoor zorgen dat je iedere klus gaat klaren. Je voorkomt hiermee kosten voor het inhuren van een professional en hebt geen spierkracht meer nodig om de schroeven goed aan te draaien. Een win-win situatie voor iedereen. En je hoeft er uiteraard weinig geld voor te betalen om het apparaat in handen te hebben. Nog een bonus waar je blij van gaat worden.

Bestel direct een Trotec accu schroefmachine
Nu bestellen